Administracija

• Začetnik teme Začetnik teme ARONY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ARONY

Zainteresovan član
Poruka
234
* Obaveštenje

1. Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Da biste slali poruke, neophodno je da se registrujete. Da biste pregledali poruke, izaberite forum iz donje liste.

Obaveštenje
Niste prijavljeni ili nemate dozvolu za pristup ovoj stranici. Ovo može da se desi zbog jednog od navedenih razloga:

1. Niste se prijavili. Popunite donji formular da biste to učinili.
2. Možda Vam nije dozvoljen pristup ovoj stranici. Da li pokušavate da izmenite tuđu poruku, preuzmete ulogu administratora ili pokušavate da uđete u neki drugi sistem koji zahteva posebno ovlašćenje?
3. Ako pokušavate da pošaljete poruku, moguće je da je administrator izbrisao Vaš nalog ili nalog još nije aktiviran.

Moguće je da administrator zahteva od Vas da se registrujete kako biste mogli da vidite ovu stranicu.
Prijavite se

U sred postovanja me iskljuce i dodje ovaj text -Zasto Administracijo ?!z:poz:

Ako prilikom logovanja ne štikliraš opciju Zapamti me, automatski ćeš biti izlogovana nakon određenog perioda neaktivnosti(mislim da je 30minuta u pitanju, ali možda je vreme i kraće). Dakle, ako pišeš post duže od tih x minuta, bićeš automatski izlogovana, jer dok pišeš post nema nikakvih zahteva od tebe ka forumu, tako da se to smatra neaktivnošću.

Back