mario80
Legenda
- Poruka
- 53.299
Pošto je počeo da glavi deinstalirao sam ga kao i obično da obrišem mem i hop, nema ga u ap storeu. Šta da radim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Koji komp, koji store?Pošto je počeo da glavi deinstalirao sam ga kao i obično da obrišem mem i hop, nema ga u ap storeu. Šta da radim?
ima nekoliko dobrih, ne mora baš ad block (ali ja ga imam i radi)Pošto je počeo da glavi deinstalirao sam ga kao i obično da obrišem mem i hop, nema ga u ap storeu. Šta da radim?
Pa sad, kao sto rece Sensei…Na telefonu android kršomi. Bez njega ne mogu da koristim tel
kako nema? sad samn gledao, ima AdBlock for all browsers (prvi) i gomila drugihNa telefonu android kršomi. Bez njega ne mogu da koristim tel
ma sad sam gledao na androidu. Ima.Ima za hrom na win ali ga nema u ap storeu za android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spaceship.netprotect&hl=en_US&gl=USMa znam to ali mi glupo da ne vidim u ap storeu, daj link
on ima ugradjen adblockBrave sam instalirao lepo radi za sada.
I Vivaldi je dobar, ne znam sta ce vam ti ad blockovi kad ovi browseri sve imaju.Brave sam instalirao lepo radi za sada.