Adaptacija stana od poda do plafona

jjv0g1.jpg

2j65tmt.jpg

:klap:

Sto nisi skinula najlon sa vrata.

P.S.-I gde je pas na drugoj slici??? :rtfm:

Bravo Mirka, vidi se kraj!!! Blago tebi!

P.S. Dobili ponudu za stolariju: aluminijum/drvo ( spolja aluminijum, unutra hrast).Takvu već imamo, 'teli smo kontinuitet i na sledećoj etaži...Za 4 (slovima:četiri!!!) prozorske rupe ( prozori su malo veći, nisu standardni) i dva mala prozorčeta : 5056,00 EUR... Sa aluminijumskim žaluzinama 7 500,00EUR....
Ja sam očekivala sumu...al, evo još ne mogu da se povratim....:eek:

..iskreno - nemam pojma.. :rumenko:
..videli smo je tokom jedne shetnje po dorcolu, u nekom od malih
privatnih salona nameshtaja.. znam kako izgleda ulica, ali ne znam kako se zove.. :lol:

..a imali smo trogodishnjaka i djaka prvaka u kuci + machora.. :roll:
..machor je dodushe prezrivo frknuo i nikada, ali nikada je nije udostojio svoje guzice..
..valjda mu mirishe na zivotinju.. :sad2:
..flomasteri se sa nje brishu, 100%..dodushe, oni user friendly, vodoperivi.. :)
..prezivela je gomilu poklopljenih sendvicha, litre sokova, mleka, chajeva,
kamione, bagere i vojnike,
ubode shestarom kroz vezbanke,
pentranje bande pomahnitalih petaka u patikama da bolje vide vatromet.. :roll:
..i nas dvoje.. :rumenko:

..Mirka, komshinice, divan ti je stan.. :)
..ja sam svoje muke sa majstorima zaboravljala godinama..
..i kad me pitaju - pa kako nemash da preporuchish (stolara, parketara, molera..)
vi ste to skoro..? - ja samo pretrnem i kazem - ONO cu preporuchiti onim ljudima kojima
zelim infarkt u skorije vreme.. :roll:
..ali sam/smo isterali svoje.. :per:

..iskreno - nemam pojma.. :rumenko:
..videli smo je tokom jedne shetnje po dorcolu, u nekom od malih
privatnih salona nameshtaja.. znam kako izgleda ulica, ali ne znam kako se zove.. :lol:

..a imali smo trogodishnjaka i djaka prvaka u kuci + machora.. :roll:
..machor je dodushe prezrivo frknuo i nikada, ali nikada je nije udostojio svoje guzice..
..valjda mu mirishe na zivotinju.. :sad2:
..flomasteri se sa nje brishu, 100%..dodushe, oni user friendly, vodoperivi.. :)
..prezivela je gomilu poklopljenih sendvicha, litre sokova, mleka, chajeva,
kamione, bagere i vojnike,
ubode shestarom kroz vezbanke,
pentranje bande pomahnitalih petaka u patikama da bolje vide vatromet.. :roll:
..i nas dvoje.. :rumenko:

e i meni treba nešto tako miožda i izdržljivije jer ti su pored dva OK deteta dva antihrista od malinoa a i nas dvoje nismo cvećke, mislim ponekad...

cao,evo ukratko,savet je da svakako angazujes preduzimaca ali onog koji ima preduzece i pecat.Trazi da ponese pecat firme,registraciju i listu ovlascenih osoba za zastupanje,potpisi jasan ugovor i zasticena si.u ugovoru je bitan opis radova,cana i rok ako se to ne ispostuje slede penali.svako ce svoje odredbe uneti u ugovor,potpisete i ne razmisljas.moja preporuka ti je da se javis nekome ko ima iskustva i firmu bar dve godine a ne pojedinacnim majstorima jer tu se obicno napravi greska u rasporedu radova.prvo bi ti trebao doci elektricar koji ce sve da razbusi,pa onda vodovod koji takodje radi stemovanje,pa ostali instalateri,zadnji ti dolazi moler! ako je bas zapelo javi se na 064 11 99 667 za ponudu i besplatne savete,pozdrav boris

Gde ima dobrih sudopera? Kad sam narucivala kunhinju, u Konturi su mi ponudili i Franke sudoperu, ali odlucila sam da ne uzimam jer Franke ima direktnog uvoznika u Srbij, ap cu da pogledam. Prosecna cena tih sudopera je 15.000. Jel to mnogo, aj stvarno ne znam kako se krecu cene?

Franke imaju dobar izbor, ne secam se da je neka kostala manje od 17000din i to ako je u pitanju samo jedno korito.
Pogledaj izbor na sajtu direktnog uvoznika SIMONA, http://www.simona.co.yu/o/franke/sudopere.html, imas i adresu gde se nalaze.
Pored Franke imaju i sudopere drugih proizvodjaca. Kod njih smo kupili sudoberu, slavinu i dozer za deterdzent.
Rekla bih da je prosecna cena boljih sudopera oko 25-30000din.

Back