Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081

Baš me kopka, odakle im pupak i cemu je služio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah super
pa napravljeni su kako treba, od koje godine postoje
haha kreacionizam
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1096991
pa ko kaze da su ga imali u stvari
Ovaj... čemu tebi služi pupak?Baš me kopka, odakle im pupak i cemu je služio.![]()
Ovaj... čemu tebi služi pupak?
![]()
Baš me kopka, odakle im pupak i cemu je služio.![]()
Ma umetnik se zeznuo![]()
Umetnik je Rafaelo, a slikom je želeo rećiNe verujem.Ne znam ko je autor konkretne slike,ali renesansni umetnici su na fini ne tako ocigledan nacin,prenosili svoje poruke.Sta je umetnik zeleo ovom slikom reci,samo za one koji imaju oci da vide i usi da cuju?Za slepe kod ociju to je Adam,Eva i zmija.
Ne verujem.Ne znam ko je autor konkretne slike,ali renesansni umetnici su na fini ne tako ocigledan nacin,prenosili svoje poruke.Sta je umetnik zeleo ovom slikom reci,samo za one koji imaju oci da vide i usi da cuju?Za slepe kod ociju to je Adam,Eva i zmija.
Moze biti svasta, mozda je rekao, ne, oni ce imati pupak jer nismo svi stvoreni od blata i zemlje, a mozda je samo hteo da ih predstavi blize ljudima, sa svim detaljima (ukljucujuci i pupak).
Zaista ne bih znao.
Realno, ili nisu imali pupke ili ta prica ne drzi vodu.![]()
Moze biti svasta, mozda je rekao, ne, oni ce imati pupak jer nismo svi stvoreni od blata i zemlje, a mozda je samo hteo da ih predstavi blize ljudima, sa svim detaljima (ukljucujuci i pupak).
Zaista ne bih znao.
Ako je Adam nastao od blata, a Eva od njegovog rebra, da li bi im trebao pupak? Ne. E sad, njihov tvorac je mozda rekao "neka lice na ljude, i evo im pupak", a mozda se Rafaelo iskazuje svoj stav na pametan nacin kao sto neko rece.
Nije obavezno. Ako je Adam nastao od blata, možda je nastao u kalupu i onda treba da postoji mesto gde se blato uliva ili injektira.Ako je Adam nastao od blata, a Eva od njegovog rebra, da li bi im trebao pupak? Ne. E sad, njihov tvorac je mozda rekao "neka lice na ljude, i evo im pupak", a mozda se Rafaelo iskazuje svoj stav na pametan nacin kao sto neko rece.
Opet kazem, voleo bih da vidim jednu jedinu sliku na kojoj su predstavljeni bez pupka.
Ako su bili prvi, sta ce im pupak?
Ako su stvoreni po bozijem kalupu, da li to znaci da Bog ima pupak?
Ako Bog ima pupak, da li to znaci da je rodjen?
Itd.
Otkrio sam! Otkrio sam!
Pupak je hirurški reper. Da Adam nije imao pupak, bog ne bi uspeo lako da nađe odgovarajuće rebro.
![]()
Pupak je hirurški reper. Da Adam nije imao pupak, bog ne bi uspeo lako da nađe odgovarajuće rebro.