Aco ne da Radetu ?!?

Uskopistio se nas predsednik pa ne da bivsu koleginicu i partijskog druga baba-Radetu bez obzira na sve moguce posledice .

No , videcemo sta ce se odluciti na sednici ujedinjenih nacija povodom tog odbijanja Srbije da saradjuje sa Haskim tribunalom .

Upravo sam slusao ovoga naseg , ala je odrzao govor svaka mu cast , oduzio nasiroko ko da je kod Marica u emisiji .

Verovatno sve ovo gledate uzivo ( prenose svi kanali sa nacionalnom frekvencijom ) pa me zanima vase misljenje .

Hoce li biti sankcija za ovo veliko NE svetskim mocnicima ?
Nisam baš u toku pa pišem u potencijalu : Ako bi Savet bezbednosti odlučivao o sankcijama Srbiji onda nema ništa od toga. S druge strane pojediačno o sankcijama mogu odlučivati pojedine zemlje ali i Eu zašta opet treba vremena. Ukoliko pritisak i broj pojedinačnih zemalja bude veliki Picousni će predati radikalska druzja.

Samo neka mi neko objasni kakav je to ratni zločin Verica Radeta počinila?
Не тражи њу Хаг због ратног злочина већ зато што имају доказе да је управо Vjerica била мастер-мајнд за утицање на сведоке и заплашивање истих са циљем да не сведоче односно да промене своје већ дате исказе о четничким клањима и улози СРС и dr Vjekoslava у њима.

видим почели напади ...

Тако је и Жута банда нападала

Велико Милошевски .... све док јој се исплатило да укопава све сам самих себе

Сада ( опет ) напада Црвено Црна банда ....

Сетимо се Дудука колико је био за предају Младића и Карађџића .. само да би посадио своје шљивике и ливаде '

Не тражи њу Хаг због ратног злочина већ зато што имају доказе да је управо Vjerica била мастер-мајнд за утицање на сведоке и заплашивање истих са циљем да не сведоче односно да промене своје већ дате исказе о четничким клањима и улози СРС и dr Vjekoslava у њима.

Mozete samo da nam popusite.

Lulu mira.

Serem vam se na Hag zapadni fasisti.

Vi pricate o pravdi a napravili ste nevidjeni genocid nad Indijancima u Americi i Kanadi i niko nije nikada odgovarao. Bando pokvarena. A ovamo hocete da hapsite neku babu srpsku radi nepostovanja laznog kengur suda tj klasicnog verbalnog delikta.

Jeli Zagrmeo?

Nisam mogao da gledam, i pored silne želje, bio sam sprečen pivom u kafani...

Па било је занимљиво гледати сва излагања пре Гр(о)мовника

2021 08 08

21 Н и нешто

Седница УН ....

Кина ...

Надамо се да ће 'резидуално тело' пронажи заједнички правни основ за сарадњу са Србијом

Русија ....

Због уништења хармоничне междунационалне заједнице уражено НАТО и Америчким бомбама Србија је претрпела неправедно највише

Брамерц ....

мољака за још пара

САД

... натераћемо друге да плате Брамерц и сличних рачуне ... јер је то 'наш начин живота '

ФРАНЦУСКА

.... треба изручити злочинаце Радети и онога .. задњега бјегунца

Србија

.... вербални деликт ... непоштовања суда ... је у питању, а Француска није изручила Флоренс Артман

Додик: Каква је то правда кад пресуду са слободе слушају Орић, Готовина, Ганић​

Анте Готовина, Насер Орић, Атиф Дудаковић, и још многи ову пресуду гледају из својих кућа, као слободни људи, а знамо какве су злочине починили над српским народом”, навео је Додик.

677z381_dodik-politika.rs.jpg

Милорад Додик (Танјуг/Раде Прелић)

БАЊАЛУКА - Пресуда генералу Ратку Младићу нема везе са правом и правдом, поручио је Милорад Додик, српски члан и председавајући Председништва БиХ, непосредно по изрицању пресуде генералу Ратку Младићу.
У прилог томе, Додик је на конференцији за новинаре у Бањалуци, подсетио да је у БиХ страдало укупно 96.000 људи, од тога Срба преко 30.000, што је 30 одсто.
„А погледајте пресуде Хашког трибунала. Анте Готовина, Насер Орић, Атиф Дудаковић, и још многи ову пресуду гледају из својих кућа, као слободни људи, а знамо какве су злочине починили над српским народом”, навео је Додик.
Истакао је да је Хашки трибунал поновио селективну правду и допринео продубљивању неповерења међу народима у БиХ.
„Мислим да је само генерал Младић послат у директну легенду, а српски народ ће знати да би без његовог духа била много већа страдања нашег народа”, рекао је Додик, преноси Танјуг.

Verica Radeta ima uticaj koliko i bacanje njenih kletvi. Nešto drugo je u pitanju, samo ne znam šta?

Back