Уместо велоког "не" на ништа, боље да је рекао мало не на повлачење српских институција са севера КиМ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam baš u toku pa pišem u potencijalu : Ako bi Savet bezbednosti odlučivao o sankcijama Srbiji onda nema ništa od toga. S druge strane pojediačno o sankcijama mogu odlučivati pojedine zemlje ali i Eu zašta opet treba vremena. Ukoliko pritisak i broj pojedinačnih zemalja bude veliki Picousni će predati radikalska druzja.Uskopistio se nas predsednik pa ne da bivsu koleginicu i partijskog druga baba-Radetu bez obzira na sve moguce posledice .
No , videcemo sta ce se odluciti na sednici ujedinjenih nacija povodom tog odbijanja Srbije da saradjuje sa Haskim tribunalom .
Upravo sam slusao ovoga naseg , ala je odrzao govor svaka mu cast , oduzio nasiroko ko da je kod Marica u emisiji .
Verovatno sve ovo gledate uzivo ( prenose svi kanali sa nacionalnom frekvencijom ) pa me zanima vase misljenje .
Hoce li biti sankcija za ovo veliko NE svetskim mocnicima ?
Predaće ingerncije nad Vjericom.Dace je, kao sto je dao skoro celo Kosovo.![]()
Не тражи њу Хаг због ратног злочина већ зато што имају доказе да је управо Vjerica била мастер-мајнд за утицање на сведоке и заплашивање истих са циљем да не сведоче односно да промене своје већ дате исказе о четничким клањима и улози СРС и dr Vjekoslava у њима.Samo neka mi neko objasni kakav je to ratni zločin Verica Radeta počinila?
видим почели напади ...
Не тражи њу Хаг због ратног злочина већ зато што имају доказе да је управо Vjerica била мастер-мајнд за утицање на сведоке и заплашивање истих са циљем да не сведоче односно да промене своје већ дате исказе о четничким клањима и улози СРС и dr Vjekoslava у њима.
Jeli Zagrmeo?
Nisam mogao da gledam, i pored silne želje, bio sam sprečen pivom u kafani...
Verica Radeta ima uticaj koliko i bacanje njenih kletvi. Nešto drugo je u pitanju, samo ne znam šta?Не тражи њу Хаг због ратног злочина већ зато што имају доказе да је управо Vjerica била мастер-мајнд за утицање на сведоке и заплашивање истих са циљем да не сведоче односно да промене своје већ дате исказе о четничким клањима и улози СРС и dr Vjekoslava у њима.
Rodila seSamo neka mi neko objasni kakav je to ratni zločin Verica Radeta počinila?
Da se proveri da li SNS prihvata da mu je Serž Bramerc spahijaVerica Radeta ima uticaj koliko i bacanje njenih kletvi. Nešto drugo je u pitanju, samo ne znam šta?
Какве везе има што је из БиХ?Mislim da je dao obecanje svom bivsem sefu da ih nece predati a ovaj njemu da ga nece rusiti Inace ova Radeta je iz BIH ,rodjena u Livnu Nas drzavljanin je postala 90tih.