Aco ne da Radetu ?!?

LepoJebiTifin

Primećen član
Poruka
649
Uskopistio se nas predsednik pa ne da bivsu koleginicu i partijskog druga baba-Radetu bez obzira na sve moguce posledice .

No , videcemo sta ce se odluciti na sednici ujedinjenih nacija povodom tog odbijanja Srbije da saradjuje sa Haskim tribunalom .

Upravo sam slusao ovoga naseg , ala je odrzao govor svaka mu cast , oduzio nasiroko ko da je kod Marica u emisiji .

Verovatno sve ovo gledate uzivo ( prenose svi kanali sa nacionalnom frekvencijom ) pa me zanima vase misljenje .

Hoce li biti sankcija za ovo veliko NE svetskim mocnicima ?

Sta ima da se plasi sveta? Njihove mere su spore, prolazice godine, bice malih sankcija, pa malo ozbiljnijih, malih pa velikih pritisaka... Pa sve vece i vece bede, pa i da pocnemo crkavati od gladi on je sa svojom bolumentom daleko na kraju tog reda i nema sumnje da ce se drzati tamo na zacelju govoreci recenice nadahnute pravednoscu...

20210608_235947.jpg

Ima sreće Vučić što je došao na vlast tek nakon što su izručeni Slobo, Karadžić i Mladić. Tu su bili stvarni pritisci i demokrate su tu bile saterane uza zid. Oko Radete i ovoga verovatno neće biti tih pritisaka koje su Tadić i Koštunica imali. Radi se o manjim delima i realno većina planete nema pojma ko su oni. A naravno Vučić će to izjednačavati sa izručenjima ranije, kao oni pre mene izručivali a ja ne.

Ima sreće Vučić što je došao na vlast tek nakon što su izručeni Slobo, Karadžić i Mladić. Tu su bili stvarni pritisci i demokrate su tu bile saterane uza zid. Oko Radete i ovoga verovatno neće biti tih pritisaka koje su Tadić i Koštunica imali. Radi se o manjim delima i realno većina planete nema pojma ko su oni. A naravno Vučić će to izjednačavati sa izručenjima ranije, kao oni pre mene izručivali a ja ne.
А ни западним контролорима Вучића не одговара да Vjerica у Хашком трибуналу можда добије напад искрености и онако "случајно" се излаје о нечему занимљивом из тајне историје радикала, а шта би евентуално изазвало по Вучића нека неповољна гибања.

Back