acina tema..

Ono sto je uvredljivo kod TAKVOG prilazenja starijih mushkaraca mladim devojkama je otvoreno pokazivanje UVREDE. Tu su upravo presudne njegove godine, a ne izgled. Kada isfrustrirani muskarac/matorac -("matorac" moze da ima nebitno godina-bitno je da je isfrustriran kao muskarac) na taj nacin prilazi devojci, on zapravo vrshi agresiju na nju. Ono sto je on hteo da kaze je zapravo: Mala, ti si mlada i lepa, znaci da si glupa *****,za malo kinte bi dala svakom-sta se sad tu pravish...kao smeta ti sto ne moze da mi se digne i sto sam nikakav-bash lazesh i PRAVISH SE FINA."
Eto, to je bila poenta njegovog prilazenja, i to je uvredljivo i bezobrazno.Takvu poruku salju i mnogi mladji muskarci kad prilaze devojkama, ali tu ima jedna razlika: Kada to uradi mnogo stariji, to se kosi sa nasim vaspitanjem, ne ocekujemo tako nesto i on to zna, i ZLOUPOTREBLJAVA svoje godine da bi ucini o da se neko -cija je jedina krivica sto je pozeljan i nedostizan-oseca LOSHE. A oseca se loshe zato sto je napadnuta od strane nekog kome bi se moze obratila za pomoc u kriticnoj situaciji kao ocu....

Da li je tacno da kod devojaka najvise pali onaj diskretni "kresnucu te" prilaz. Interesuje me misljenje svih, a posebno dama. I da li mozete da izdvojite neku interesantnu recenicu iz nekog takvog prilaza, koja bi vas zaista zaintrigirala (mislim na dame), ili koja je upalila kod prilaza devojkama (mislim na muskarce).

sto se tice tih cuvenih recenica. ako nesto mrzim to su fraze i fraziranja. izvestaceni pokusaji da se bude ovakav ili onakav. lezeran, prorodan i koliko je moguce neusiljen prilaz ima najbolju prodju. uz jednu kulturnu, normalnu, neusiljenu pricu. ono: slatka si, hteo sam da te upoznam, to mi je, iskreno, bilo simpaticno. naravno, uz jedan prijatan i normalan stav. znaci, i najobicnija recenica je ok ukoliko se pridje onako ljudski, lezerno, neoptereceno. a najgori prilazi su mi: sestro, najjaci sam *****, ili, pun sam love, zar se ne vidi...itd. lazno samopuzdanje osoba koje nemaju (meni) sta da ponude. cak i jedno obicno: zdravo, ja sam taj i taj, kako si, bla bla, uz ceo paket normalnog, zdravog, neopterecenog prilaza, moze da se pretvori u jedan prijatan razgovor. kazem razgovor, jel..za ostalo je predugo sad da se kucka:)

ovo: najjaci sam j.ebac i pun sam para, nisam doslovno mislila da tako kaze, nego da mu je takav nastup. takvi nadobudni obicno imaju mnogo lose samouzdanje, kao i jak razlog za to. takvi me ne zanimaju

U potpunosti se slazem sa damama. Ni jedna devojka ne bi pala na tako grubu pricu i prostakluke. A ako se neko fino predstavi i posle kraceg prijatnog razgovora kaze:"Moram ti reci da si totalno neodoljiva.Sve vreme dok te gledam na um mi padaju neke najsladje stvari na celom svetu koje bih ti radio", a pri tom vas pogleda pravo u oci. Kakva bi tada bila vasa reakcija? Ali iskreno.

Grimizni_ratnik:
U potpunosti se slazem sa damama. Ni jedna devojka ne bi pala na tako grubu pricu i prostakluke. A ako se neko fino predstavi i posle kraceg prijatnog razgovora kaze:"Moram ti reci da si totalno neodoljiva.Sve vreme dok te gledam na um mi padaju neke najsladje stvari na celom svetu koje bih ti radio", a pri tom vas pogleda pravo u oci. Kakva bi tada bila vasa reakcija? Ali iskreno.
:D Meni ovo zvuci kao nesto napamet nauceno iz onih ljubavnih romana s kioska.
Nema potrebe "pripremati start", bre.. to mi je uvek bilo malo bljaks

Parafraziraću Eriku Jong: ako mi priđe mušarac koji mi se dopada i odmah, bez odugovlačenja, me uhvati za dupe, ja padam od sreće. Ali ako bi se muškarac koji me ne privlači USUDIO da to uradi smrtno bih se uvredila i osetila uprljanom...

parka:
Parafraziraću Eriku Jong: ako mi priđe mušarac koji mi se dopada i odmah, bez odugovlačenja, me uhvati za dupe, ja padam od sreće. Ali ako bi se muškarac koji me ne privlači USUDIO da to uradi smrtno bih se uvredila i osetila uprljanom...
Dakle, da, ovo otprilike odslikava sistem po kom funkcionisem...
Potvrdilo se to i prije par godina kada je on nakon sat vremena caskanja uz kaficu, uzeo moju ruku i stavio je na svoje medjunozje... Automatsk isam se upiskila...
Ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da je isto uradio neki muskarac koji mi se nije dopadao...

Gazdarica:
Dakle, da, ovo otprilike odslikava sistem po kom funkcionisem...
Potvrdilo se to i prije par godina kada je on nakon sat vremena caskanja uz kaficu, uzeo moju ruku i stavio je na svoje medjunozje... Automatsk isam se upiskila...
VAU!

Gazdarica:
Ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da je isto uradio neki muskarac koji mi se nije dopadao...
Ja bih vristala!!! aaaaa, maniiiijjjjaaaaaaaak! onda bih ga tukla torbicom - e to bi torbanje dobio!

Grimizni_ratnik:

Nasmejala bih se. Mislim, shta mene briga shta se njemu mota po glavi ako ja ne zelim isto. Kaze meni jedan lik ... zashto necesh da se ka-rash sa mnom a sa drugima si mogla (misli na sportski seks) ... reko`, a brate mili, zaboravljash na najvazniji detalj, meni se tada, u tom chasu, `ebalo.

Grimizni_ratnik:
Slozila bih se sa ostalima...ako osetis da joj se svidjas, ta recenica je ok...ali, ali, ako joj se ne svidjas - godice joj, al ce te otkaciti, a ako mislis da se dvoumi...posle "ti si neodoljiva" stavi tacku, tj. bez onog nastavka.

Back