Kao što već znate, radi se o kompjuteru koga je vreme davno pregazilo, međutim, bez obzira što imam novljiji, ovaj mi je nekako posebno drag. Veliki ekran, odličan zvuk, multimedijske komande na dodir. Po meni, jedan izuzetno dobar laptop. Međutim, u mom slučaju pomenuti laptop je jednostavno prestao sa radom. Istina, nisam ga dugo koristio. Stajao je prekriven prašinom i sad kad sam ga se setio hteo sam da ga uključim. Prilikom paljenja, laptop se uključi, čuje se kuler, upale se lampice, komanda za multimediju takođe. Dopusta da uključim ili isklučim numeričku tastaturu. Prihvata i dodira tastera za velika slova, ali na ekranu ništa. Tačnije rečeno, nije da se baš ništa ne dešava. Ekran dobije normalno pozadinsko osvetljenje i u levom gornjem uglu pojavi se crtica koja nekoliko puta zatreperi. E, a kad treba da podigne sistem ili da me pusti u bios, ništa se ne dešava. U takvom stanju mislim da može da ostane satima (nisam testirao), 100 puta da ga restartujem ili da ga gasim i palim isto se desava. Da li neko zna šta može da bude i u čemu je problem?