lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ove marame su sve kao mala umetnicka dela 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Majčetovu molbu, evo pojasa
Pogledajte prilog 184701
Čudan je, makar meni, ja to retko nosim, pa nisam baš sigurna šta raditi sa njim i na koju stranu treba da ide ovo proširenje. Kontam da bi trebalo ovako da se vezuje
Pogledajte prilog 184700
Probala sam da ovo proširenje ide pozadi, čvor napred, onako malo labavije vezano, da ukoso padne. Ok izgleda i kad je proširenje na jednom, a čvor na drugom kuku. U svakom slučaju, dugačak je, meni krajevi dođu do ispod kolena kad se veže u ovaj čvor koji mu solidno uzme na dužini.
E, sad sam se setila....nečega....što imam u ormaru skoro godinu dana, a blage veze nemam kako se to nosi
Kupila sam je kao ešarpu, boja mi je bila idealna za nešto, i kao smisliću kako ću....al' džaba, kako god sam probala, ne valja. Numem.
Evo je
Pogledajte prilog 184704
Širina je 65cm, obim 230cm. Tanka, lepo se nabira, rastegljiva, iz jednog komada, nema šava nigde. Probala sam da je smotam iza vrata pa unakrst preko grudi, probala sam i neke asimetrične varijante i obično prebacivanje, ali nikako ne mogu da pogodim čemu, dođavola, služi. Za sve je ili predugačka ili prekratka ili smeta što je iz jednog dela.
Ako uskoro ne skapiram u čemu je fora, lepo ću je preseći, onda ću znati šta ću.
fala medooo
evo zashto sam rekla da haljinu nosish kao haljinu...jer je to bash pojas, ne kaish...
ja bih ga nosila bash na struku, malo ispod grudi, taj shiri deo okrenut ka napred, pa obmotash te tanje delove oko sebe i vezesh ih napred preko tog shireg dela, malo sa strane, da ne bude bash na sredini vezano...
mislim da ce extra ici uz neke tunikice, a i letnje haljine...
vec te vidim u nekoj beloj haljini od platna sa tim oko struka![]()
ja bih ovo nosila kao neki ukrasni bolero
tj kao neshto za preko ramena...
obavila bih preko ramena, pa krstila preko grudi pa prebacila na ledja taj deo kruga shto ostane...
izgledalo bi kao da sam ushla u osmicu, gronji deo bi bio zategnut preko ramena, spoj ispod grudi, a donji deo osmice bi bio zategnut preko donjeg dela ledja...
al sma objansila svaka mi chast![]()
drago mi da sam pomogla, makar za pojas
a za ovo drugo nemam pojma...nemam nishta slichne duzine tj obima pa da mogu da probam, a ovo mi prvo palo na pamet...
gde si to kupila? zar ti ne rekoshe shta je![]()
chachkacu malo po net-u(tj youtube-u da vidim ima l kakvih ideja za to), pa ako neshto iskopam-okachicu sliku il video(da ne moram da objasnjavam)
u peacocks-u na terazijama sjajan izbor raznih dodataka + popust od 20% za studente![]()
jel postoji karakteristican oblik glave kakav bi trebalo da posedujem da bi mi tzv nerdy naocare lepo stajale ?
evo npr ove
http://www.eyegoodies.com/popup_product_model.php?modelid=3352&selected=0
?![]()