Accessories - naočare, novčanici, marame, šeširi...

2575647275_6ea868b810.jpg

Ova je od Swarovski kristala

U opste mi nije jasan naziv teme....
Ako je narukvica onda se nosi na ruci. Dakle, na-rukvica.
Ako se nosi na nozi odnosno oko glezxnja trebalo bi da se zove nanogvica ili kako vec :)

Mi bi smo jednostavno taj lancic nazvali starom i provjerenom rjecju - ANKLETS ;)

Sto se tice samog lancica koji se nosi oko glezxna apsolutno izgleda fenomenalno (moje misljenje).
Jednostavno to je detalj koji je ukras na zenskoj nozi kao sto je narukvica ukras na bilo cijoj ruci. Isto kao i rucni casovnik. Kao prsten na prstu... Vjekovima djevojke ukrasavaju glezxnjeve
Ne bih rekao da ide niti IN niti OUT.
Ko voli - nosi. Ko ne voli ne nosi.

ps
a privlaci pazxnju muskih ociju ;)

Nedavno sam na nekoj temi procitala stereotip da ovaj komad nakita nose lake zenske... :roll: Sta vi mislite o tome?

можда сад не носе лаке жењске, али су прве почеле да их носе даме по борделима старога рима. сачуване су слике на зидинама помпеје.

U opste mi nije jasan naziv teme....
Ako je narukvica onda se nosi na ruci. Dakle, na-rukvica.
Ako se nosi na nozi odnosno oko glezxnja trebalo bi da se zove nanogvica ili kako vec :)

Mi bi smo jednostavno taj lancic nazvali starom i provjerenom rjecju - ANKLETS ;)
I ja sam se mislila kako je zvanican naziv tog nakita, a na pakovanju je stajalo narukvica za glezanj, pa tako i napisah...:)

Svidja mi se tema...
Ja sam otkrila Lulu Guinnes marku za naocare.
Apsolutno su fenomenalne, onako retro mackaste a opet nezne... Kupila skoro jedan par-bakarne sa nekim zlatini cirkoncicima, i sad se razmisljam da kupim jos jedne plasticne sarene, totalno pinup.
Inace, reklamira ih Dita fon Tiz tako da naslucujete kakav je fazon.

Eto, samo da pohvalim marku, malo je nepoznata ovde. Ljudi misle da samo RayBan pravi okvire...

Back