zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
a shta ti je bre.....vidish da nas namero yebe u zdrav(dobro..delimicno zdrav)brejn!?....dobar je on.........dok mi slasha ne dira(pa nije valjda derpe)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nishta on ne walja moram da zowem dushana (ortaka) da ga bije malo !! xD
paja ti zhiwi za wopi shutke zhene i ac/dc xD

shto.....e da znash shta ja s mojom radim......................znaci svi troje smo isto godishte,el?!
ja bih neshto menjala,ako sam ja u pitanje:shutke i bilo kakve ostale svirke(dobre),mushkarci.......pa manje-vishe,onako,da......i ac/dc da,ali i josh neki bendovi............'iljadu puta pominjani

tkacio:
................ja opet odo d ucim...a vi "bek tu topik"ja je mrzimpa bem ti lebac(u necu....)ti si mushko....i zato cuti,ne kvari reputaciju!!!!!!!i meni je andjelina jolie odvratna,al ko me pita:???:
i agnus jeste jedan od najboljih gitarista,ybg,nije lep,al niko nije savrshen......................................................................................
al slash je blizu![]()
a sto se angusa tice on uopste nije nesto poseban u sviranju gitare..prosecana ti si kao pojawa mnogo yebozowan? xD llol kad se propederishesh pitatju te jel axl lep il nemiran -.-
![]()
ma dje taj dobarnishta on ne walja moram da zowem dushana (ortaka) da ga bije malo !! xD

znamo se znamopaja ti zhiwi za wopi shutke zhene i ac/dc xD

a sa kosom shta radi xD ju o tome netju![]()

ja je mrzima sto se angusa tice on uopste nije nesto poseban u sviranju gitare..prosecan
)mi najvishe lezepa svejedno,mmeni se svidja,on slash,jimmy i onaj iz deep purple(neznam kako se zove)mi najvishe leze

znate ljudi xD ja owu temu kad sam otworila to bilo pre 1 god xD pa sad wama ako se ne swidja poredjenje ko was tera da komentirate niko i nisam poredila bendowe koji je bolji koji loshiji jel ona obozhawam nego kome wishe prija zwuk ac/dc kome gnra ne dal je bend bolji ili loshiji -.-
Je l' ovo bilo meni upućeno?:???: