Pelet
Zainteresovan član
- Poruka
- 148
Zmije su zlatne prema pakistancima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 296246
Ovako je prošao noćni galamdžijaKum se snašao sa lepljivom trakom jer mu je do posla ostalo sat vremena
![]()
Evo bas sad okacih jedan tekst na blog, davno sam ga pisala, pre 2 godine, al sad je uokruzen, upravo o zenama u UAE i nekom mom zakljucku o njima, tekst nazvah Emiracanka, pa koga interesuje izvolte
http://forum.krstarica.com/entry.php/37659-EMIRA%C4%86ANKA
http://forum.krstarica.com/entry.php/37675-EMIRA%C4%86ANKA
, toliko da mi se vristi od muke! I onda shvatim koliko je meni lepo ovde kao zeni jer me niko ne siluje prostaklucima i gde mogu da budem ono sto jesam, mogu da budem Evropljanka i Srpkinja, a da radim ono sto sam oduvek htela, da budem poslovna zena, da se oblacim onako kako sam se uvek oblacila (bez dekoltea i minica) i da ljudi to pozdravljaju, a ne da mi kazu da sam konzervativna i da ne znam kako da se obucem, da ne moram da se uvijam i prenemazem svom sefu, pa da budem ko one sekretarice iz Boljeg zivota, vec sam slika i prilika uspesne mlade zene koju postuju zbog njenih talenata, sposobnosti i vrednog rada. Naravno, ima i ovde svega i svacega, pricali smo o svemu tome mnogo ovde, ali ipak sve zavisi od pojedinca kako ce postaviti stvari na pocetku, a meni je moje znanje i zivotno iskustvo pomoglo da se izdignem i pronadjem sebe kao zenu, verovali ili ne, bas na Bliskom istoku iliti u arapskom svetu.....volim ukus tvoga djona cak i kad na njemu donosis mi nju
![]()
A evo ga i propratni tekst i jos jedna cena kazne za M&M da doda na svoj spisak kazni
http://www.thenational.ae/news/uae-news/fish-on-the-dubai-metro-theyre-unwanted-dead-or-alive
Pretpostavljam da je riba zabranjena zbog mirisa koji bi se sirio metroom, a s obzirom da je u blizini i fish market, onda ima smisla. Inace, ne znam da li su ostali primetili, ali Dubai metro ima nekakav cudan miris uvek, bolje receno smrad. Ne znam da li je to zbog ljudi koji se u njemu voze, slabe ventilacije, vala, jos ribu da prenose i da se svi udave. Ovaj znak izgleda smesno turistima, od njih sam i cula za ovu novinu, ali u stvari, good point, kazu ovi iz metroa da slusaju zalbe svojih korisnika i da im izlaze u susret, a to je veliki napredak za customer service u UAE koji je inace na vrlo niskom nivou.
...hej ekipa,
imam pitanje pa molim za pomoć.
Muž treba atestirati neke dokumente u arapskoj ambasadi pa da razjasnimo i to.
Najbliža ambasada nam je u Beču, postoji li mogućnost da se dokumenti šalju poštom (jer smo čuli da može i tako)?
Da li se atestiranje može napraviti u egipatskoj ambasadi (jer ovdje ima egipatska) i da li to uvažavaju?
Načuli smo da kao može ali nismo ziher.
... i još nešto, da li priznaju dokument koji je izvađen kao međunarodni i može li se možda ovjeriti tamo kad dođemo?
...ili baš sve mora biti na arapskom i proći provjeru njihove ambasade još ovdje??
hvala svima![]()