jozefk
Aktivan član
- Poruka
- 1.493
Ne znam da ima tema u vezi ostalih gradova u UAE ali u svakom slucaju ovo se tice i Dubaija. Moje licno iskustvo sa Al Hamra Village real estate developers. Oni rade i u Dubaiju cini mi se. Uglavnom mislio sam da podelim ovde sa ljudima neke informacije koje verujem mogu biti koriste za one koji su mozda poput mene: bez dovoljno iskustva u radi sa zlim agentima i firmamam za nekretnine. Ili mozda naivni, lakoverni. Kako god.
Otisao sam da vidim stan, otisao u kancelariju da potpisem ugovor, platio citavu sumu unapred u gotovini, dobio racun, potpisao ugovor ali oni nisu potpisali ugovor. Rekli su mi za dan dva ce potpisati pa mi javiti. Sutradan zove agent i kaze da ne mogu da mi izdaju taj stan jer je commercial. Cista laz jer u tim zgradama ne postoji commercial nista
Ja reko ako ne mogu da iznajmim ovaj stan ja dolazim po pare i cao. Oni kazu dobro. Odem u kancelariju opet, pomocnik menadzera kaze idem da pricam sa menadzerom, vrati se i kaze menadzer nije tu
Pricace sa njim i javiti mi za par dana ako se menadzer slozi da mi izdaju stan (koji malo pre nisu mogli da izdaju jer je navodno ceommercial
). Danas zovem, kaze menadzer je na sastanku, javice mi kasnije.
I tako, ja sad cekam da se menadzer vrati sa sastanka
Pa cu vam javiti sta je bilo 
Uglavnom ako neko nema iskustva kao ja: nemojte nikad potpisivati nikakav ugovor ako vlasnik ili developer nije prvo potpisao!
Poz!
Otisao sam da vidim stan, otisao u kancelariju da potpisem ugovor, platio citavu sumu unapred u gotovini, dobio racun, potpisao ugovor ali oni nisu potpisali ugovor. Rekli su mi za dan dva ce potpisati pa mi javiti. Sutradan zove agent i kaze da ne mogu da mi izdaju taj stan jer je commercial. Cista laz jer u tim zgradama ne postoji commercial nista

I tako, ja sad cekam da se menadzer vrati sa sastanka

Uglavnom ako neko nema iskustva kao ja: nemojte nikad potpisivati nikakav ugovor ako vlasnik ili developer nije prvo potpisao!
Poz!