jozefk
Aktivan član
- Poruka
- 1.493
TT transfer. Devizni racun u Srbiji moze biti u evrima ili dolarima pretpostavljam. Znaci skinu nesto i za menjanje dirhama u evra, verovatno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj evre, radi sve u dolarima. Mnogo manje se izgubi u konverziji ako se radi u dolarima.
Naravno, u Srbiji podići sa računa u banci dolare, pa onda promeniti u dinare u nekoj menjačnici. Kursne liste po bankama su zaista lopovske.
zavisi od pasosa....
Znaci i tamo je pasos bitan. Koji je onako najzvucniji? Kako gledaju na evropske?
Eh da se napokon i ja javim![]()
Napokon nakon tri mucna mjeseca dogovora, poziva i emailova sve je zavrseno. Letim sa suprugom 09.02 u Dubai i tu ce me docekati hotelski vozac koji me vozi u Fujairah. A ljudi moji dragi nisam znao da su ovako teski i neprofesionalni to je uzas.
Htio bih da se zahvalim svima na pomoci i informacijama potrebnim, aribi i ostaliHVALA jos jednom
![]()
Vidimo se raja abd![]()
Evo i ja da javim da je moja porodica krenula put UAE.Ćerka je otišla tamo(AD) 16.januara.Danas kreće prvi radni dan.Dobila je posao zamenika menadžera u jednom salonu lepote koji ima veoma exluzivnu lokaciju i u sklopu je prestižnog hotela na samoj obali(cornich).Mislim da nije neka plata(oko 7000AED+5% mesečne zrade koja se deli zaposlenima???) ali menadžersko mesto joj omogućava porodičnu vizu.Prilično je udaljena od hotela (50km) pa će morati neki tutuu da kupi.Ali je zato stanarina jeftina(sredila kuma)
Sad treba dočekati papire koje mora da sredi za supruga i sina.Kada to uradi, eto i mene zajedno sa njima tamo.Ja idem na turist vizu pa šta mi bog da.![]()
I mene će valjda tako, obečao poslodavacEh evo menenapokon
jutros dosao, docek sam imao samo takav. Od vozaca na aerodromu koji nas je docekao to hotelske sobe u kojoj su mi pozeljeli dobro doslicu
Grad sam malo obisao i svidja mi se jako, nekako je spontan hotel je super (Al diar siji hotel) klub u kojem radim nije losh simpatican je
Hrana je super bas po mom ukusu i supruginom eto to je to za danas, to be continued....