L Lada Legenda Poruka 52.167 04.09.2021. u 18:50 - ABBA se ponovo okupila, izdaje novi album i drži seriju koncerta #51 DarkMoon: Po clanu bi imali 2.5 miliona dolara za godinu dana turneje kada se odbije enorman porez. Kliknite za proširenje... Malo li je?
DarkMoon: Po clanu bi imali 2.5 miliona dolara za godinu dana turneje kada se odbije enorman porez. Kliknite za proširenje... Malo li je?
L Lada Legenda Poruka 52.167 04.09.2021. u 18:55 - ABBA se ponovo okupila, izdaje novi album i drži seriju koncerta #52 Veltšmerc: Kakva smejurija od zakona. Cuj dovoljno divlji. Kostimi na ovoj fotki su mi urnebesni . Izvinjavam se ljubiteljima benda Kliknite za proširenje... to je ono vreme,i ja crkoh od smeha
Veltšmerc: Kakva smejurija od zakona. Cuj dovoljno divlji. Kostimi na ovoj fotki su mi urnebesni . Izvinjavam se ljubiteljima benda Kliknite za proširenje... to je ono vreme,i ja crkoh od smeha
Sensei Master Moderator Poruka 93.262 04.09.2021. u 18:58 - ABBA se ponovo okupila, izdaje novi album i drži seriju koncerta #53 Veltšmerc: Ja citala 250 koncerata. Izgleda zavisi od izvora do izvora. Kliknite za proširenje... To je rekao jedan od članova benda dosta kasnije. Za njega 250 isto što i 100 kad ni 100 ne dolazi u obzir
Veltšmerc: Ja citala 250 koncerata. Izgleda zavisi od izvora do izvora. Kliknite za proširenje... To je rekao jedan od članova benda dosta kasnije. Za njega 250 isto što i 100 kad ni 100 ne dolazi u obzir