ABBA se ponovo okupila, izdaje novi album i drži seriju koncerta

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Pop zvezde su najavile da će uskoro objaviti svoj prvi studijski album u 40 godina. Album 10-track, ABBA, biće objavljen 5. novembra, a nove pesme će se takođe izvesti tokom virtuelnog koncerta koji će se otvoriti na prilagođenoj areni u istočnom Londonu 27. maja 2022. godine. Revolucionarni šou, poznat takođe pod nazivom" Abba Voyage ", izvodiće se šest noći nedeljno i sadrže ABBA holograme - pametno poznato kao" Abbatars "- i live bend koji će svirati 22 najveća hita švedskig superstara.

Moji roditelji su slusali Abu i onda mi je bilo mnogo zao sto bend vise ne postoji. Tripovala sam da je ona tamnokosa htela da preuzeti muza plavusi, koja se meni mnogo svdjala, dok mi je tamnokosa bila antipaticna. :lol:
Nije da ih nesto volim ali eto, pustim ponekad i setim se one ranije atmosfere u kuci, muzika to i te kako ume da docara.

Poslednja izmena:
Nikada ih nisam volela tj osećala. Pritom me užasno nerviraju ova okupljanja bendova koji nisu radili 100 godina. Možda grešim dušu ali čini mi se da je jedini razlog tome ono "daj da na brzaka uzmemo lovu".
Imali su ponudu vrednu milijardu dolara pre recimo 2 decenije da se okupe i idu na turneju pa nisu hteli...

Back