A u Ćacilendu - poslanik SNS tvrdi da je stupio u štrajk glađu

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
92.459

A u Ćacilendu - poslanik SNS tvrdi da je stupio u štrajk glađu​

autor:author
N1 Beograd
|
31. okt. 2025. 21:28
|Vesti
|
144
komentara
Podeli
G4nn0i6WsAAwt3r

Izvor: Tanjug
Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Uglješa Mrdić saopštio je medijima kako je od večeras stupio u štrajk glađu.

Oglas
On je u Ćacilendu, ispred Skupštine Srbije, rekao kako su sa njim navodno u štrajk glađu stupila i dvojica veterana, odnosno pripadnici nekadašnjih specijalnih snaga.

On je rekao kako stupa u štrajk glađu kako bi naterao tužilaštvo da uhapsi bivšeg predsednika Skupštine akcionara "Infrastruktura železnice Srbije" Nebojšu Bojovića i bivšeg direktor te kompanije Milutina Miloševića i njihove saradnike, koje je optužio da su "odgovorni za pad nadstrešnice". Dodao je da protiv njih podneo krivičnu prijavu.

https://n1info.rs/vesti/anketna-kom...e-na-njenom-celu-nalazi-predsednik-republike/

Tvrdi kako oni imaju zaštitu "Zagorke Dolovac i Mladena Nenadića" i dodao kako ni Dolovac ni Nenadić "ne rade dobro svoj posao".

On je optužio Zagorku Dolovac i Mladena Nenadića kako "rade protiv države Srbije".

Mrdić tvrdi i kako vlast navodno "nema nikakve veze sa padom nadstrešnicom".

https://n1info.rs/vesti/u-cacilendu-poslanik-sns-tvrdi-da-je-stupio-u-strajk-gladju/

Ред би био да буцко смрша, због свог здравља. Ипак, не верујем да ће штрајковати дуже од 6 сати.

1234926_sudie_kf.jpg

A u Ćacilendu - poslanik SNS tvrdi da je stupio u štrajk glađu​

G4nn0i6WsAAwt3r

Izvor: Tanjug
Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Uglješa Mrdić saopštio je medijima kako je od večeras stupio u štrajk glađu.

Oglas
On je u Ćacilendu, ispred Skupštine Srbije, rekao kako su sa njim navodno u štrajk glađu stupila i dvojica veterana, odnosno pripadnici nekadašnjih specijalnih snaga.

On je rekao kako stupa u štrajk glađu kako bi naterao tužilaštvo da uhapsi bivšeg predsednika Skupštine akcionara "Infrastruktura železnice Srbije" Nebojšu Bojovića i bivšeg direktor te kompanije Milutina Miloševića i njihove saradnike, koje je optužio da su "odgovorni za pad nadstrešnice". Dodao je da protiv njih podneo krivičnu prijavu.

https://n1info.rs/vesti/anketna-kom...e-na-njenom-celu-nalazi-predsednik-republike/

Tvrdi kako oni imaju zaštitu "Zagorke Dolovac i Mladena Nenadića" i dodao kako ni Dolovac ni Nenadić "ne rade dobro svoj posao".

On je optužio Zagorku Dolovac i Mladena Nenadića kako "rade protiv države Srbije".

Mrdić tvrdi i kako vlast navodno "nema nikakve veze sa padom nadstrešnicom".

https://n1info.rs/vesti/u-cacilendu-poslanik-sns-tvrdi-da-je-stupio-u-strajk-gladju/

Ред би био да буцко смрша, због свог здравља. Ипак, не верујем да ће штрајковати дуже од 6 сати.

Na stranu što ovaj tragikomični pojavni oblik igleda nije čuo da je bila sabotaža, daljinski, teslinim talasima, aktivirao telefonom onaj što je hteo da se truje
ali me ziasta ineteresuju ideja po kojoj je neko na funkciji "bivšeg predsednika Skupštine akcionara" odgovoran za neka dešavanja

zna li ova muka šta su akcionari, šta je skupština akcionara i o čemu ona može da odlučuje, odnosno kakva su joj prava i odgovornosti

Ко је уопште овај кретен ? Из које јаме га је извукао Вучић ? Па овог ни ћаци не познају.
Viđala sam ga na Pinku. Jedan od onih neutralaca čiju ni jednu riječ, ni rečenicu nikada niko ne zapamti, jer je to obično gomila gluposti naučena napamet. Ljudi bez harizme, bez mozga, bez svrhe...

...

Izgleda da je neki dzudistva kao i Patrik...

https://www.istinomer.rs/akter/ugljesa-mrdic/
Naglašava da je član Srpske napredne stranke od njenog osnivanja.
„Kada sam se učlanjivao u SNS sedeo sam sa Aleksandrom Vučićem u njegovoj kancelariji. Rekao sam mu da mi treba jedna velika usluga. Da mi da pristupnicu, jer hoću da krenem sa njim u stvaranje i jačanje tada tek formirane Srpske napredne stranke.
On me je pitao ko zna za ovu odluku. Ja sam rekao niko. On je rekao da mi verovatno znaju porodica i bliski prijatelji. Odgovorio sam mu negativno i istakao da to zna samo jedan čovek, a to si ti Aleksandre.
Onda smo krenuli zajedno da obaveštavamo prijatelje. Vučić je javio Tomi Nikoliću i Aci Vulinu, a ja Miloradu Vučeliću i porodici. Tada je Vučelić bio direktor i glavni urednik nedeljnika ‘Pečat’, a Vulin odgovorni urednik, a ja njihov pomoćnik.“ (Alo, 31. 12. 2021. godine)

⬆️
Pobegao od kuce da bi pristupio SNSekti? 🫣
To mi lici na @Jugoslav Čvarak -a ...
Ali Cvarak sam po sebi ne bi gladovao...tj fejkirao bi...krisom u satoru krio burgere...

...

Ко је уопште овај кретен ? Из које јаме га је извукао Вучић ? Па овог ни ћаци не познају.

Da li ce oboriti takodje Skupstinski strajk gladju i rekord (pola dana?) od nejakog Tome? 🤔🤔🤔🤔

Toma_strajk_02.jpg

hqdefault.jpg

428232.jpeg

Kakvi su loši kečeri ovi Smradikali 🤣🤣🤣

...

Nemoj tako jako! Frizura mu je vrh. Vučić ga lično češlja.
Pogledajte prilog 1809998

Zvao ga Vucic...

- AV: "Halo Uglješa, Ugi cujes li me? Mogao bi malo probusiti kasiku...vidi ti podvaljka..."

- Uglješa: "Predsednice na vasu komandu!"

- AV: "Aport! ...uh izvini...tu mi ker....Ajde malo na dijetu Ugi... Ali da ne bude dzaba, a i da ne bi odustao kao Toma...stavicemo te u Ćator pred Skupstinu..."

...

Back