A sta vidite ovde?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma, naravno
sreca pa nema manijaka koji su "strejt" i zlostavljaju vlastitu djecu : (

Kako nema, kad ima. Opet si se zanela.

Ali to ćemo "rešiti" tako što ćemo sad uvesti i homose manijake. Ko pita decu? Ko im j... mater kad je ionako nemaju?

Ipak treba da se zna zašto je STREJT i šta je u prevodu sam naziv.

- - - - - - - - - -

Slab si Branimire, slab.... moglo bi to i bolje :malav:

Sad koristiš izraze čuvenog Stoleta Vola, telefonske zvezde. Verujem da ti je to vrhunac.

ma, naravno
sreca pa nema manijaka koji su "strejt" i zlostavljaju vlastitu djecu : (

A da li si čula za nekoliko slučaja gej parova koji su usvajali decu u Americi i bludeli sa njima i snimali?
Skoro je bilo u nekim novinama...
Oni su izabrali njihov način života, a taj način NE donosi potomstvo i samim tim NIJE prirodno da takvi parovi imaju decu i NE bi trebalo da ih imaju.

A da li si čula za nekoliko slučaja gej parova koji su usvajali decu u Americi i bludeli sa njima i snimali?
Skoro je bilo u nekim novinama...
Oni su izabrali njihov način života, a taj način NE donosi potomstvo i samim tim NIJE prirodno da takvi parovi imaju decu i NE bi trebalo da ih imaju.

cula sam i za gomilu slucajeva hetero parova koji su radili slicne i jos gore stvari
cula sam i za hetero parove koji su vracali usvojenu djecu jer im se nisu svidjala...
ili ti mislis da je seksualna orijentacija u direktnoj vezi s ovim stvarima koje si pomenula?

cula sam i za gomilu slucajeva hetero parova koji su radili slicne i jos gore stvari
cula sam i za hetero parove koji su vracali usvojenu djecu jer im se nisu svidjala...
ili ti mislis da je seksualna orijentacija u direktnoj vezi s ovim stvarima koje si pomenula?

Koje sam pomenuo, misliš, naravno da nije, ali to nije normalno a i neveo sam ti zbog čega.
Sami su izabrali da ne mogu imati decu prirodnim putem i tako treba i da ostane, amin.

Back