a sta vi branite deci?tverkovanje i sta sve roditelji prihvataju..

Znas kako, vecina ljudi to ne vidi kao bolest, nego nesto popularno, in, moderno. E sad, ljudi ili su glupi ili im hvali malo kritickog misljenja pa prihvataju takve stvari, jer sto je da budem crna ovca, sto da se razlikujem, zasto da sebi otezavam?

A svako ce na ovaj ili onaj nacin realizovati ono sto zeli. Nije ni sve u radu, ali da treba usmeravati mlade da rade, apsolutno. Mozes ti imati i red, rad, disciplinu, ali svaka jedinka ce raditi ono sto zeli, uprkos zabranama. Sve je na pojedincu, bilo i bice.

upravo tako-što više moralnih normi, to više potrebe da se iste prekrše.

danas je sve dostupno i dozvoljeno, pa ako je dete debil, ono će tverkovati. i dalje će biti dece koja će postati klasične udavače, a biće i onih između ova dva ekstema.

ali hocu da kazem da je to nama nasa ljudska istorija dala. a sta je zena bila osim udavaca ...tek od skora se to kao nesto menja i rusi. ja ne mislim da su klinke koje tverkuju debili. njima je probudjena sexualnost, koja jos nije usmerena.

al mene i dalje zanima kako se to polako narodnim masama ispiraju mozgovi do te mere da je nekad nesto nemoralno danas postaló ok.
msm kako je to uopste postalo popularno?jer meni nije logicno da se bolest siri i prihvata sa smeskom.da su pare u pitanju kapiram swi bi oni da im se kceri lepo udaju(a i kompanije zaradjuju na ranoj seksualizaciji ž roda)
al opet msm da su starije generacije ziwele u wecoj nemastini ali su imali wise m normi,i nekih principa...

- - - - - - - - - -

prawo da ti kazem msm da su trebali i wise da nam zabranjuju,i wise da nas usmeruju ka radu a manje ka igri;)

Znas kako, vecina ljudi to ne vidi kao bolest, nego nesto popularno, in, moderno. E sad, ljudi ili su glupi ili im hvali malo kritickog misljenja pa prihvataju takve stvari, jer sto je da budem crna ovca, sto da se razlikujem, zasto da sebi otezavam?

A svako ce na ovaj ili onaj nacin realizovati ono sto zeli. Nije ni sve u radu, ali da treba usmeravati mlade da rade, apsolutno. Mozes ti imati i red, rad, disciplinu, ali svaka jedinka ce raditi ono sto zeli, uprkos zabranama. Sve je na pojedincu,

Ne verujem da su starije generacije bile moralnije i postenije. Varali su ljudi, kresali se, cobanice davale dok su terale ovce na ispasu, nego eto, tada je to bilo tabu, sramota, nemoral.

al mene i dalje zanima kako se to polako narodnim masama ispiraju mozgovi do te mere da je nekad nesto nemoralno danas postaló ok.
msm kako je to uopste postalo popularno?jer meni nije logicno da se bolest siri i prihvata sa smeskom.da su pare u pitanju kapiram swi bi oni da im se kceri lepo udaju(a i kompanije zaradjuju na ranoj seksualizaciji ž roda)
al opet msm da su starije generacije ziwele u wecoj nemastini ali su imali wise m normi,i nekih principa...

Starije generacije su svakako imale više normi i principa. Jer se znao red - moral je bio stroži, a sredina manja. Što je sredina veća, veći i češći je i nemoral. Sad se to sve više rasteže i rasteže i poprima polako neke globalne razmere. Čula seljančica da se u Beogradu izlazi u gatjama, pa eto, i ona mora da bude u trendu. Čule ruskinje da se tamo-negde tverkuje, pa eto, i one će. A mamu i tatu briga jer ustaju u pet da rade za neki minimalac - neka ga dete to je sad u modi. Može, i biće sigurno mnogo gore.

Back