gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al producent kenyao za
"istruli mi pichka..." i to ti je to
nešto nisam siguran da se u onom stihu pesme "istruli mi dunja u fioci, dragi mi je kod draže u vojsci" misli na prave dunje.
je l moguće da je tu reč o metafori, tj. da su cure kojima su momci na bojištu pod dunjama u fioci podrazumevale nešto drugo i da su time zapravo želele da kažu da im nedostaje seksanje?
Možda metafora sa dunjom ima veza sa trajanjem pomenute voćke, a ne sa compiZar ne vidite kako je naš narod nekad imao divne izraze za ono što danas nazivate svakojakim imenima(pa joj onda latinski naziv dođe kao najLJEPotniji)
Ko danas kaže "ma,zaboli me dunja za tebe"
Pa ako ima veze sa pojmom(dunja kao metafora)logično da ima veze i sa trajanjem iste..mada bi(priznajem)bilo ljepše kad bi se mislilo samo na trajanje..zamislite samo,pa dunja (voćka) najduže može da ostane svježaMožda metafora sa dunjom ima veza sa trajanjem pomenute voćke, a ne sa compi
Moj dragane, dunjo sa ormana..postoji neka takva pesma? Teško da znači moj dragi, čkopi sa ormana..
Dakle, dunja kada se bere i koliko može da traje do truljenja, toliko devojka nije..milovana?
nešto nisam siguran da se u onom stihu pesme "istruli mi dunja u fioci, dragi mi je kod draže u vojsci" misli na prave dunje.
je l moguće da je tu reč o metafori, tj. da su cure kojima su momci na bojištu pod dunjama u fioci podrazumevale nešto drugo i da su time zapravo želele da kažu da im nedostaje seksanje?
"Poželjela žute dunje
žute dunje
carigradske.."
pa jeste,
dunja je pitjka
i truli
a i fioka je pitjka
sve je pitjka
nevidjeno![]()