A šta bi sa onim "grandioznim skupom" u NS, zakaznom za 8,9. 11.?

kad se uradi računica za ovu godinu koliko je otišlo na skupove ove godine koje je vućko organizovo, sigurno su milionski izgnosi evara u pitanju. Naše pare ili šta već
Нису наше. Прича се да је продао ђедовину у Чипуљићима и из тог фонда финансира своје "прости*****". :mrgreen:

Ekomski tigar nema za smoki i vodu?? Sad će, dok legnu parice za generalštab
:mrgreen:
koje parice? srbiju ce rusenje da kosta 100 miliona, a ne da ce da joj nesto legne
ideja je da aljek potkupi trampa, a ne da srbiji nesto leze, nisi ti to dobro razumela

leci ce ovima koji su izduvali za ekspo pljacku, kao utesna nagrada, i to je to, ne znam samo sta ce posle da pljackaju, strani "investitori" svi 'vataju maglu vec... blizimo se polako kraju i padu rezima... nece da imaju ni za sendvice i vodu, a kamoli nesto vise

Poslednja izmena:
To ti ni jedna vlast neće obezbedit.Tako da ćeš i poslije Vučića pričat.
Ova vlast je fasisticko-diktatorska.

To ubija ekonomiju na duze staze.

Nije potrebna fasisticka namestena ekonomija sada, potrebna je veca sloboda kapitala i ljudi.

Ako posle Vucica izvuku jos jednog fasistickog FSB like diktatora; onda mislim stvarno, mi smo potpuno blato od drustva i naroda.

To ne odgovara mom iskustvu kad dodjem dole a svako priča shodno svom iskustvu. Jedan prijatelj i supruga malo malo pa Grčka a imaju dva obična posla. Drugi radi u osiguravajućoj firmi , supruga uopšte ne radi, eto ih upravo u Veneciji. Treći nedavno došao iz Austrije.

Parkinzi prepuni, kafići takodje, niko nema one krš mobilne, sve srednja ili premijum klasa.
Tako da, ja zaista ne vidim to što ti vidiš.
To je samo i iskljucivo jer smo okrenuti Evropi, zapadu i zapadnom kapitalu, vise nego u doba diktatora pre 2000-e.

I opet, to je samo i iskljucivo zbog zapada, ne zbog SNS-a ili Vucica.

Ova vlast je fasisticko-diktatorska.

To ubija ekonomiju na duze staze.

Nije potrebna fasisticka namestena ekonomija sada, potrebna je veca sloboda kapitala i ljudi.

Ako posle Vucica izvuku jos jednog fasistickog FSB like diktatora; onda mislim stvarno, mi smo potpuno blato od drustva i naroda.
Ne znam čemu se nadaš poslije Vučića?
U državi ti je još jedino blato ostalo,tako da imaš izbor između blata i još većeg blata.

Ne znam čemu se nadaš poslije Vučića?
U državi ti je još jedino blato ostalo,tako da imaš izbor između blata i još većeg blata.
Cijeniš? 🤔
1000012369.jpg

Sad se setih najave kontrazadušnica, nešto nema udarnih naslova "braćo, sestre aj u NS da branimo otcepljenje"? Je l to znači da je neki savetnik ipak uspeo da se probije do ega vladajućeg i objasni mu da bi to bio fijasko? Il im je onaj performans u ćacilendu pod radnom naslovom "pevajte majci ubijenog sina jer ona ne ume da žali, politizovana je pa da joj mi pokažemo kolo kako se igra dok tuguješ" bio dovoljan da pokaže "brojnost"? Ikonu Svetog Tesle neću da pominjem
:mrgreen:

Presušilo mu Tumane, a njegov veliki prijatelj Rama mu rek'o da malo pauziraju sa svercom gudrovine, posto se Rama fokusirao na evrointegracije 😎

Mocart kladionice mu jos odavno finansiraju plate pandura :D

Otanjilo se sa kešom.

Definicija- živeti kao čovek - može značiti bilo šta.
Dovedi nekog Somalijca u Srbiju i on će tvrditi da ovde svi žive ko ljudi. Imaš na Youtube niz Engleza i Amera koji žive u Srbiji, oni kažu da i njima super.

Kao što vidiš, ta tvoja definicija je ekstremno rastegljiva.
Jeste, baš malopre pročitah istraživanja, svaki 4. u Srbiji stanovnik je na ivici siromaštva. Ako znamo matematiku, pa izražunamo broj sns učlanjenih zarad posla a onda dodamo neučlanjene il nepodobne, računica prosta. I vrtoglavo juršamo na 1. mesto u u EU po siromaštvu.

Back