Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.339
Вратили се Куртовићу на јасле.Треба ту да дочекају оне што пешаче са Космета, него сад не могу да их пронађу, негде су се загубили![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вратили се Куртовићу на јасле.Треба ту да дочекају оне што пешаче са Космета, него сад не могу да их пронађу, негде су се загубили![]()

Нису наше. Прича се да је продао ђедовину у Чипуљићима и из тог фонда финансира своје "прости*****".kad se uradi računica za ovu godinu koliko je otišlo na skupove ove godine koje je vućko organizovo, sigurno su milionski izgnosi evara u pitanju. Naše pare ili šta već

Kad neće im podele kišobrane uz pljeke.Smeta kisa lojalistima. Kvasice im sendvice.
"Брат Си" то пођаље док си реко...Kad neće im podele kišobrane uz pljeke.

Kosta. A realno zasto trositi novac na taj soj.Kad neće im podele kišobrane uz pljeke.

koje parice? srbiju ce rusenje da kosta 100 miliona, a ne da ce da joj nesto legneEkomski tigar nema za smoki i vodu?? Sad će, dok legnu parice za generalštab
![]()
Ova vlast je fasisticko-diktatorska.To ti ni jedna vlast neće obezbedit.Tako da ćeš i poslije Vučića pričat.
To je samo i iskljucivo jer smo okrenuti Evropi, zapadu i zapadnom kapitalu, vise nego u doba diktatora pre 2000-e.To ne odgovara mom iskustvu kad dodjem dole a svako priča shodno svom iskustvu. Jedan prijatelj i supruga malo malo pa Grčka a imaju dva obična posla. Drugi radi u osiguravajućoj firmi , supruga uopšte ne radi, eto ih upravo u Veneciji. Treći nedavno došao iz Austrije.
Parkinzi prepuni, kafići takodje, niko nema one krš mobilne, sve srednja ili premijum klasa.
Tako da, ja zaista ne vidim to što ti vidiš.
Ne znam čemu se nadaš poslije Vučića?Ova vlast je fasisticko-diktatorska.
To ubija ekonomiju na duze staze.
Nije potrebna fasisticka namestena ekonomija sada, potrebna je veca sloboda kapitala i ljudi.
Ako posle Vucica izvuku jos jednog fasistickog FSB like diktatora; onda mislim stvarno, mi smo potpuno blato od drustva i naroda.
i pistaće "ja sam za vucica" to ce da se presvlace u civilnu odeću tako je to kod kapitalacije.
Cijeniš?Ne znam čemu se nadaš poslije Vučića?
U državi ti je još jedino blato ostalo,tako da imaš izbor između blata i još većeg blata.
Dragi druže Đ je đ a Dž je dž, samo je ć uvek ć u reči ćaciUskoro ce djihadisti da stavljaju bedjeve "sns" i "AV"i pistaće "ja sam za vucica" to ce da se presvlace u civilnu odeću tako je to kod kapitalacije.
Ja cu izinat onda da glasam protiv vlasti.
Sta ces srpski inat![]()
Otprilike tako tebe zamišljam.
Sad se setih najave kontrazadušnica, nešto nema udarnih naslova "braćo, sestre aj u NS da branimo otcepljenje"? Je l to znači da je neki savetnik ipak uspeo da se probije do ega vladajućeg i objasni mu da bi to bio fijasko? Il im je onaj performans u ćacilendu pod radnom naslovom "pevajte majci ubijenog sina jer ona ne ume da žali, politizovana je pa da joj mi pokažemo kolo kako se igra dok tuguješ" bio dovoljan da pokaže "brojnost"? Ikonu Svetog Tesle neću da pominjem
![]()
Ja ne znam da li je ovaj ostavio nesto drugima za (ras)prodaju.Ja ću da pričam i gore ako mi ne bude vlast obezbedila da živim ko čovek.
Ako bude krala i rasprodavala interese moje zemlje Srbije
Decenijama krivci nisu kažnjavani jer imaju člansku...
Jeste, baš malopre pročitah istraživanja, svaki 4. u Srbiji stanovnik je na ivici siromaštva. Ako znamo matematiku, pa izražunamo broj sns učlanjenih zarad posla a onda dodamo neučlanjene il nepodobne, računica prosta. I vrtoglavo juršamo na 1. mesto u u EU po siromaštvu.Definicija- živeti kao čovek - može značiti bilo šta.
Dovedi nekog Somalijca u Srbiju i on će tvrditi da ovde svi žive ko ljudi. Imaš na Youtube niz Engleza i Amera koji žive u Srbiji, oni kažu da i njima super.
Kao što vidiš, ta tvoja definicija je ekstremno rastegljiva.