a sad stvarno..

Ал то што рече Моћна и јесте суштина, не можемо ни сами себе да похватамо и испратимо, а камоли друге. Некоме и некад желимо да се прилагодимо, а онда некоме и некад то нећемо, и сад нас такве ваља ускладити са некима. Они чије заједништво траје се лишавају више него што можемо да замислимо или пак праве компромисе око нечега њима битног што ми такође не можемо увек да разумемо, са све глуматањем среће. Они који се слажу баш онако кнап ко дупе на ношу су ретка појава и можемо само да им најискреније завидимо. :)

Poslednja izmena:
A da, al sa godinama i sra.njima ljudi su manje spremni da trpe ono sto nije ok..sto je normalno
Valjda se onda nalazi samo sto manji procenat.
Ma du.pe i nosa, ne mora, niko ne ocekuje nerealne stvari.
Ali nema ni potrebe da vecamo oko osnovnih stvari.

Можда грешим, но чини ми се да ту нема никаквих правила, на страну то што се сви ми мењамо, неки еволуирају малтене на дневном нивоу, али приметио сам доста случајева да се неко декларише како је за компромисе и прилагођавање, да би исти након промене партнера одбијао било какве компромисе, оно неком су брат, а неком рат, неком су мајка, а неком маћеха. Значи однос са таквима је као хазардна игра.

Sve se slazemo.
Kazem ti generalno ljudi koji deluju beskopromisno, obicno su takvi jer su pristajali na mnogo toga sto nisu trebali, sto je protiv njihovog sustinskog bica.
A normalno da nes biti kreten.
hebote samo da izadjem sa nekim potreban je trud, organizacija

Back