Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
... i kao reminderPeta W.:Ovih dana nosim Mochino "I Love Love",i slazhem se da je skoro identichan D&G light blue... teshko ih je razlikovati... ali dobar je kao zamena...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i kao reminderPeta W.:Ovih dana nosim Mochino "I Love Love",i slazhem se da je skoro identichan D&G light blue... teshko ih je razlikovati... ali dobar je kao zamena...
laa-laa:Da li zna neko od vas, jel se jos proizvodi Cantata - Yves Rocher? Sve sam pretrazila, bila u njihovoj parfimeriji, nista, nista...![]()
A ja volim bas taj i ne bih ga nikad mijenjala... Mozda bi hanibalka znala?
Pih, ne rade mi srpska slova na tastaturi...
hanibaI77:baj d vej da vas pitam kako vam se svidja stella cadente?meni je super,onako bas za moje godine za one izmedju zene i devojcice
hanibaI77:moja firma pripada grupi louis vuitton bre nemo' me pitas za yves rocher nacisto poludim
ne znam stvarno,ma njihovi parfemi traju celih pet minuta,kupi nesto dobro :wink:
miss me od marke stella cadentealexandrra:Ne znam , al ce isprobamo. Kako glasi pun naziv?
tu nema mosusa koliko ja znam:?angel's_breath:Trenutno je moj favorit Hypnose - Lancome, miris vanile i mosusa, pa ko voli takvu mirisnu notu, toplo ga preporucujem.