a sad parfem..

Naravno Lupi,i kao reminder....da mislim na rebe kad mi nisi blizu.... :wink:

Za neupucene..ovo Lupetalo od gore mi je poklonilo Moschino.:cool:
Volim mushkarce koji imaju ukusa.(za miris :p ) :wink:

Da li zna neko od vas, jel se jos proizvodi Cantata - Yves Rocher? Sve sam pretrazila, bila u njihovoj parfimeriji, nista, nista... :(
A ja volim bas taj i ne bih ga nikad mijenjala... Mozda bi hanibalka znala?

Pih, ne rade mi srpska slova na tastaturi...

probaj da guglash a. ne znam mozda radi nekad su ti sajtovi uzhas ali ovi su marka valjda su pazili

kantata...shta kao mali je i zabavan. ne znam da li su takve kantate bah ima kantatu o kafi obrazovana sam ko chudo neko je lep neko pametan a neko oba.

shta kao probala si nego si htela da se druzis s hanibalkom ovo ti je samo izgovor

ok necu da smetam

srpska slova su ovo шђчћж а не то

to sto light blue d&g lici na neki drugi parfem uopste nije sucdno, posto taj isti parfem mirise i na neki dalijev parfem ali se ne secam vise koji... velike kuce sad otkupljuju mirisne note tako da se cesto desava da dobijete skoro isti parfem za razlicite cene... prodavacice su mi pricale da je dalijev parfem potpuno isti ali je jeftiniji pa se zato slabo prodaje :shock:

inace moji omiljeni parfemi se vise ne proizvode...stari gff je bio fenomenalan, i dalijev kralj sunca, ni on se vise ne proizvodi :cry:

laa-laa:
Da li zna neko od vas, jel se jos proizvodi Cantata - Yves Rocher? Sve sam pretrazila, bila u njihovoj parfimeriji, nista, nista... :(
A ja volim bas taj i ne bih ga nikad mijenjala... Mozda bi hanibalka znala?

Pih, ne rade mi srpska slova na tastaturi...
:evil: moja firma pripada grupi louis vuitton bre nemo' me pitas za yves rocher nacisto poludim:lol:
ne znam stvarno,ma njihovi parfemi traju celih pet minuta,kupi nesto dobro :wink:

hanibaI77:
:evil: moja firma pripada grupi louis vuitton bre nemo' me pitas za yves rocher nacisto poludim:lol:
ne znam stvarno,ma njihovi parfemi traju celih pet minuta,kupi nesto dobro :wink:

Izviiini, bre, šta znaaa jaaaa... :D
Ova Cantata je baš, baš specijalan parfem, a i trajao mi je sasvim fino. :( :uzdah:
Ništa, tražiću nešto slično. Hvala u svakom slučaju. ;)

Back