A.S. ROMA

I na kraju 4:4. Umesto na 4:3 da spusti loptu Roma dozvolila da primi i četvrti gol jer su i dalje napadali kao sumanuti. Valjda je bilo logično da se to na kraju uradi. To ih je koštalo bodova.

totti...posto si nov da ti dam savjet:
.donald je jedan obicni nacionalista koji mrzi sve sto je iz cg,a i pravi pravcati provokator,ti ga stavi na ignore ako te UZASNO nervira,a ako manje onda barem nemoj da se prepucavas sa njim.
zivjeli!
p.s. vucinic,sjajan igrac,ali ova fora sa tottijem u napadu ce da mu se usere u karijeru.

Ne slusaj sarububasvabu ! Vucinic jedino moze da bude dobar napadac u nekim znj klubovima tipa Lece, ili neki klub iz C1A lige, on samo koci igru Rome, nekako je kilav, nema neku tehniku, i ja se slazem s` tobom da bi trebali da ga vrate u Lece !

Ne slusaj sarububasvabu ! Vucinic jedino moze da bude dobar napadac u nekim znj klubovima tipa Lece, ili neki klub iz C1A lige, on samo koci igru Rome, nekako je kilav, nema neku tehniku, i ja se slazem s` tobom da bi trebali da ga vrate u Lece !

Ne slazem se sa tobom,mislim da je Vucinic dovoljno dobar za Romu...Ali dobro,svako ima svoje misljenje...:-)

ma da,koci igru rome to sigurno!roma je igrala ko 11 papana u prvoj utakmici protiv sportinga...cim je usao dao gol,zatim dao gol milanu...ej...milanu?!nije dao gol FK Jezeru nego...milanu...
a zatim je postigao gol protiv lazia(nakon propustene sanse,ali se iskupio)i asistirao kod cini mi se treceg gola...
tako...pricas nebuloze samo zbog njegove nacionalne osnove.zasto ne mozes normalno da ''forumasis'' kao ostatak?!moras da provociras i vrijedjas...ja tebe nisam provocirala u vezi nacionalne osnove,dok ti nisi poceo(a pocela sam nakon 50 tvojih provokacija...)...

Kad igra Roma ovog vikenda?

Ja nisam rekao da ga vrate u Lecce! I jos nesto, kad ti budes igao za neki klub, kao Vucinic, kad ti das gol Mancesteru, Laciju, Milanu. . . onda mozes da kazes da vrate Vucinica u neki unazadjeni klub. Ovako ne mozes da kazes nista za njega, zato sto ti toga nisi dostojan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back