A PLAVUSE?!

• Začetnik teme Začetnik teme najsladjana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto plavusa iz kreveta skace na glavu?
Da joj ne bi rekli da je ustala na levu nogu!

Zaljubljena plavusa sapuce decku na uvo:
-Vidi najdrazi kako seone dve ptice ljube na grani...
-Hajdemo i mi dusice!
-A sta srce ako se grana polomi???

ovaj je star,ali....

Zasto plavusa skace sa mostom?
Rekli su i da je dobra riba
rotlaugh.gif

Nastavnica se obraca ucenicama cetvrtog razreda osnovne skole:
-Deco, danas cemo imati cas seksualnog vaspitanja.
Ustaje plavusica i pita:
-Nastavnice, da li one koje su vec vodile ljubav mogu da idu u dvoriste i igraju lastis? :shock:

:lol: Poslije sexa upoznaje se plavusa se deckom .Slijede uobicajena pitanja o godinama, poslu itd..itd.Odjednom se plavusa neceg sjeti i ushitreno upita :
"Zaboravila sam te pitati da li imas SIDU?"
"Ma nemam!"-odgovara ovaj
"Hvala Bogu.Ja sam se vec prepala da cu je ponovo dobiti!!!" :lol: :lol: :lol:

alex_cool:
Ja nisam plavusa i to prirodna :) ali volim viceve:

Kakva je za Kebdu razlika izmedju anne16 i tastature?
Na tastaturi mozes da iskoristis Esc!

ma da te utesim i pises i razmisljas kao da si plavusa jos samo da te neko dobro naplavi i 100% si orginalan... 8)

a sad sasvim drugacije:
za neupucenog i jos zelenijeg od mog omiljenog zelenka poruka:
sjasi bre murate lud je ovo konj 8)

a onda nagradno pitanje:
ko to nije plav a misli da je pametan?
pa naravno murat!

i drugo:
sta je gluplje od murata?
murat-pesak!

...esc..esc...esc... 8)

Evo i ja sam plavusa, heheheeeee

Zove plavusa decka na mob: dragi, kupila sam puzzle, al ne mogu nikako da ih sastavim!
decko : kako bre ne mozes?! Sta je nacrtano na kutiji?
plavusa : pa nacrtan je jedan meda i jedno zuto pile... Nemam pojma, sve su zute i razlicite, nikako ne mogu da se spoje!
decko : aj' dobro, sad cu ja da dodjem da vidim...
dolazi decko, vidi,i....kaze : draga, aj vrati taj corn flakes u kutiju!!

sanjicaj:
Evo i ja sam plavusa, heheheeeee

Zove plavusa decka na mob: dragi, kupila sam puzzle, al ne mogu nikako da ih sastavim!
decko : kako bre ne mozes?! Sta je nacrtano na kutiji?
plavusa : pa nacrtan je jedan meda i jedno zuto pile... Nemam pojma, sve su zute i razlicite, nikako ne mogu da se spoje!
decko : aj' dobro, sad cu ja da dodjem da vidim...
dolazi decko, vidi,i....kaze : draga, aj vrati taj corn flakes u kutiju!!
ne brini se i ja sam plavusa i cula sam iz pouzdanih izvora da nijedna jos nije umrla zbog toga! :wink:
Sta rade dve plavuse priljubljene glavama, uvo na uvo???
Igraju se vazdusnog tunela!!! 8)

- Zasto plavusa maze majonez oko vrata?
- pise DIJAMANT.

- Zašto plavuša nikako ne sme na suncu?
- Boji se da će joj zubi pocrneti.

- Kakva je razlika izmedu Apokalipse i plavuse?
- Apokalipsa je imala samo cetiri jahaca

- Zasto je nemoguca veza jednog muskarca i dve plavuse?
- Koje video trougao sa dva tupa ugla!?

- Zašto plavuša nosi pelene?
- Da je muškarci zovu beybe!!!

Igra se dečak u vozu nožićem i slučajno prođe kroz plavušinu jaknu. Dječak:
- "Oprostite, jesam li vas poderao?"
Plavuša:
- "Ne sećam te se, mladiću..."

- Zašto plavuša stavlja zeleni ruž za usne?
- Zato što crveno znači stop.

- Kako se plavuša ubila dok je pila mleko?
- Pala krava

- Kakva je razlika između plavuše i Indije ???
- Za razliku od Indije plavuša ima veće planine i dublje doline

- Zašto plavuša ne skija na moru???
- Ne može da nadje nagnuto more!!!

- Zašto plavuša nosi reket u restoran?
- Zato što je čula da će joj konobar servirati!

Ide plavuša na logorovanje s društvom i dobije zadatak da upali logorsku vatru. Uzme šibice i počne paliti ali nijedana da se upali. Dođe vodič društva i pita:
- "Hej, ti imaš vidim nekog problema s paljenjem šibica?"
A ova odgovori:
- "Ma nemam pojma što sad neće, sve sam ih doma probala i sve su radile."

- Šta plavuša kaže na prvom sastanku?
- Vadi ruke iz mojih gaćica brojim do 1000.

- Znate li kako je najlakse izbiti zube jednoj plavusi?
- Nacrtate k***c na asfaltu.

Dve plavuse na parkingu pokusavaju da otvore svoj auto.
- "Uf, ne mogu nikako da otkljucam ova vrata!"
- "Bolje pozuri jer pocinje kisa, a krov nam je otvoren, sve će se skvasiti!"

J*be covjek plavusu i pita je:
- "Are you finish"?
Plavusa:
- "No, I am German."

Pozdrav za najsladjane :) :) :) :)

Plavusa pise sinu:

Dragi sine,
Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinama da se po statistikama vecina saobracajnih nezgoda desava 1km udaljeno od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je preljepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Juce sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovdje vreme i nije tako lose. Prosle sedmice samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sledeci put 4. U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvog dedu: pronasli smo njegovo telo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio dok smo se igrali zmurke. Pre nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... odrzava travnjak. Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza.. napokon je trudna! Ne znamo jos pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni... Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama". Tvoj rodak Pol se ozenio.. po ceo dan se moli pred zenom, jer je devica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zanou.. on je grozan.. zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!!!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje pre nas zivela, uzela je kucni broj sa zida i ponela ga sa sobom. Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti. Mama koja te voli.

P.S. Htela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kovertu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrav za najsladjane :) :)

Detroit:
Plavusa pise sinu:

Dragi sine,
Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinama da se po statistikama vecina saobracajnih nezgoda desava 1km udaljeno od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je preljepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Juce sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovdje vreme i nije tako lose. Prosle sedmice samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sledeci put 4. U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvog dedu: pronasli smo njegovo telo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio dok smo se igrali zmurke. Pre nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... odrzava travnjak. Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza.. napokon je trudna! Ne znamo jos pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni... Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama". Tvoj rodak Pol se ozenio.. po ceo dan se moli pred zenom, jer je devica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zanou.. on je grozan.. zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!!!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje pre nas zivela, uzela je kucni broj sa zida i ponela ga sa sobom. Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti. Mama koja te voli.

P.S. Htela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kovertu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrav za najsladjane :) :)
Al je ovo ludo, citao sam 2 puta.

Hmmm....ja mislim da je ance nastalo tako sto je depresivna hiperinteligentna veverica, a fan , britny spears, pa se zato i ofarbala u inat ostalim, ne tako neobicnim vevericama, dosla u kontakt sa mutogenom x, nije pojela dovoljno zirova za zimsku hibernaciju, a dodirnula je knjizicu '101 pravilo za prirodne plavuse-prenemagose-teenagerke-narocito-one-za-god-ispod-punogleta',pre mutogena naravno, pa je rezultat grundgy balapaca abnormalnih napupotina koju volimo i gladimo po trecoj glavi...

alex_cool:
Hmmm....ja mislim da je ance nastalo tako sto je depresivna hiperinteligentna veverica, a fan , britny spears, pa se zato i ofarbala u inat ostalim, ne tako neobicnim vevericama, dosla u kontakt sa mutogenom x, nije pojela dovoljno zirova za zimsku hibernaciju, a dodirnula je knjizicu '101 pravilo za prirodne plavuse-prenemagose-teenagerke-narocito-one-za-god-ispod-punogleta',pre mutogena naravno, pa je rezultat grundgy balapaca abnormalnih napupotina koju volimo i gladimo po trecoj glavi...
samo za samozvanog i nicim izazvanog biografa:
vrlo do veoma mi je zao sto takva bolesna masta osvanu na ovom mestu i umesto lepog sexy vica napisa sasvim nimalo smesnu pretpostavku...
ali avaj, tesko je odogovriti a ne priznati istinu...
o ti kepecu vrline i osecanja, sitne duse i jos sitnije maste... odakle ti ideja da pored sve plave kose nisam procitala recept na kutijici i spretno dozirala svoje silikonske mutacije stvarajuci jednu hiper realnu verziju plave-nitro-hiper-sexbombe i zarad svoje i a tudje maste prevazisla granice realnosti i sasvim se virtuelizovala bez potrebe za materijalnoscu u svetu besciljnih elektrona... moj pogled przi, moja krv gori, moja kosa sece, moje srce udara do boli... i da... ne okreci se u mraku jer to sto svetli u kraju zenica tvojih uskoro ce ti razvuci poslednji osmeh na licu pre konacnog zbogom... ili nestani srecan u plimi nadolazecih vantelesnih talasa koji ce te preplaviti i odvesti tamo gde nema ni straha ni hrabrosti vec samo duboka smirena tisina i spokoj... 8)
nikad ne potcenjuj plavusu! :shock:

a sad nesto da popravim imidz, ocu reci frizuru, a pre nego sto nalakiram noktice, valjda i zbog cega smo ovde:

Nastavnica, u razredu trecaka:
-Danas cemo deco da ucimo nesto o vodjenju ljubavi!
Mala plavusica iz prve klupe:
-Nastavnice, da li mogu one koje su vec vodile ljubav da idu u dvoriste i igraju lastis??? :oops:

" ... moj pogled przi, moja krv gori, moja kosa sece, moje srce udara do boli... i da... ne okreci se u mraku jer to sto svetli u kraju zenica tvojih uskoro ce ti razvuci poslednji osmeh na licu pre konacnog zbogom... ili nestani srecan u plimi nadolazecih vantelesnih talasa koji ce te preplaviti i odvesti tamo gde nema ni straha ni hrabrosti vec samo duboka smirena tisina i spokoj...
nikad ne potcenjuj plavusu!"
Ovaj, Indira, oprosti mi nisam.......nisammm (grca u strahu).... znao da se kacim sa tobom. :shock:

alex_cool:
" ... moj pogled przi, moja krv gori, moja kosa sece, moje srce udara do boli... i da... ne okreci se u mraku jer to sto svetli u kraju zenica tvojih uskoro ce ti razvuci poslednji osmeh na licu pre konacnog zbogom... ili nestani srecan u plimi nadolazecih vantelesnih talasa koji ce te preplaviti i odvesti tamo gde nema ni straha ni hrabrosti vec samo duboka smirena tisina i spokoj...
nikad ne potcenjuj plavusu!"
Ovaj, Indira, oprosti mi nisam.......nisammm (grca u strahu).... znao da se kacim sa tobom. :shock:
ah da mi je na samo jedan dan tvoj mozak da se ko zena odmorim... :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back