.... A ovaj ....

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.878
Kad treba reći "volim te"

Odmah u startu
Sačekati mesec dva dana
Nikako i nipošto prvi/prva već sačekati dok suprotna strana to izusti ?

Možda tju vam retji oklen mi inspiracija za temu .......

:)

Па кад осетиш. Сад ако осетиш одма сачекај месец дана да будеш сигурна. Ја одма све срце на длану ал није било добро. Ма ипак ћути и туцај га. Шта има ту Ај Лав ју, Жатем, Обичам те, Те кјеро...

Odmah u startu
Sačekati mesec dva dana

volim te znaci da nekog volis a ne da si zaljubljena u njega...tj volim te je skup mmnogo toga vise od zaljublje osti i ne moze doci u prvih mesec dana ili oar dana....
msm bar.ja ne znam nekog ko je stvarno zakljucio da voli dr osobu posle par meseci...ipak treba vise vremena...
a kaze se kad si siguran da to osecas...

Okle ti inspiracija za tu temu ? :) :mrgreen:
Lomiš se da kažeš nekome volim te..? ? ? A?:rumenka:

:lol:

Fala Bogu pa pitas

Ovamo oma jedna emisija za osobe koji su sami i kojima neide nikako da pronađu odgovarajućeg partnera

E sad jedan tim stručnjaka odabere partnera za osobu x što znači naučno izaberu partnera i obaveza je da se odmah sprema svadba i da se venčaju

I sad sam čitala razne komentare pro i contra takvih svadba i jedan tip reče "pa sta? Ja sam svoju ženu upoznao u petak odmah joj reko da je volim a u nedelju se uselila kod mene za 14 dana smo se i venčali i slavimo već 15 godina braka "

Mislim nemojte mi zamjeriti ali kad vidim kako se kilite po ovoj krsti oko te ljubavi pa opet neznate jel volite ili ne na ovom svetu se dvoji vide, shvate i prave djecu

Ja mislim da vi imate ogromnu falinku :manikir:

volim te znaci da nekog volis a ne da si zaljubljena u njega...tj volim te je skup mmnogo toga vise od zaljublje osti i ne moze doci u prvih mesec dana ili oar dana....
msm bar.ja ne znam nekog ko je stvarno zakljucio da voli dr osobu posle par meseci...ipak treba vise vremena...

koje ste kenjatorke vi žene

i ljubav pokvarite

Joj Zaboga

Mala i ti davis :)

Odmah u startu
Sačekati mesec dva dana

Individualno i zavisi sta to kome znaci. Ja mogu to svakom da kazem ako se raznezim :rumenko:, a cesto sam pekmezav :zaljubljena: :roll: tako da te reci nemaju tezinu kod mene kad to kazem u tom stanju i nasmejan.:lol:

Kada bih to rekao sa smrtno, ozbiljno-prestravljenom facom to bi imalo totalno drugu poruku. Zastrasujucu.:sad2:

Same reci kao reci meni ne znace nista bez ostalog konteksta.

Odmah u startu
Sačekati mesec dva dana

Hbg, nema pravila tu.
Kad osetis to. Sad sam otkrila toplu vodu :lol: al' tako je.
Neko ce to osetiti posle mesec, dva, neko posle 6-7 meseci, neko nikada.
Kako se kome zalomi.

Back