Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si pozitivacI ja sam pa se ne hvalim po forumu
![]()
I ja sam pa se ne hvalim po forumu
![]()

Piši dnevnik glavobolja... To meni rekli u institutu, šta je bilo pre, koje doba dana, itd... Čisto da se ukapira šta jeprouzrokuje... Mislim, onako kažem, izvinjavam se unapred na sugestijiGlavobolja u najavi. A popila sam kafu i opet ništa, ne pomaže.

Nemoj bogatija sam Ruzan alinsrce najvece. Dupeta mi ...njega ste makar videli. A da a da slikam stomak?
ja u dilemi![]()
Hvala na savetu.Piši dnevnik glavobolja... To meni rekli u institutu, šta je bilo pre, koje doba dana, itd... Čisto da se ukapira šta jeprouzrokuje... Mislim, onako kažem, izvinjavam se unapred na sugestiji
I to što kažeš...je tačno!A i ti imas glavobolje? Pa pijte vise vode manite se kafe
Ja sam videla da kod mene ima par okidača, npr vrućina, razlika temp, neosušena kosa, promaja itd), i uspešno izbegavam situacije, međutim neke ne mogu tipa vrućina, no nosim andol svuda.. Odmah treba popiti kada počne, da se ne razvije glavobolja, kaže neurologHvala na savetu.
Dobro jutro Paula.Ja sam videla da kod mene ima par okidača, npr vrućina, razlika temp, neosušena kosa, promaja itd), i uspešno izbegavam situacije, međutim neke ne mogu tipa vrućina, no nosim andol svuda.. Odmah treba popiti kada počne, da se ne razvije glavobolja, kaže neurolog
Ali tu je dnevnik važan. Laku noć