a oko mene.... whole day :)

Poruka
7.683
e, ljudi, gledam ja sad svoj radni sto pa mi nije jasno odakle mi lom stvari na njemu, znaci bolesnoooo
e sad, recite vi sta se vama konkretno nalazi na radnom stolu, a moj spisak ide ispod:)

2 ukoricene sveske, pomorandza, karta za bas, neciji spisak ispita, olovke, naocare, ogrlica, staklena kugla, maska iz venecije, pescani satic, piksla, upaljaci, Orvelova 84-ta, casa za sokic, baterije, digitalni, usb, Andersenove bajke, keramicko prase, snalice, lom diskova, neke priznanice, nesto valjkasto za olovke i sl sranjca, drvena zirafica
:eek:
uu, jjbt, kad se iskuca izgleda strasno

ae sad viiiiiiiiii

еј да није отворена ова тема не би се, мајке ми, сетила да погледам, а списак је следећи:
-монитор, миш, звучници... (то је ок)
-лампа са по` киле прашине
-сунчане наочаре
-мобилни
-фотоапарат и кабл
-математика (уџбеник, свеска, радна свеска и још једна радна свеска)
-руски (уџбеник, свеска, радна свеска)
-неколико десетина хемијски и оловака
-пар празних цедеова
-чарапе (чисте су)
-хрпа папира са цртежима и шврљотинама
то је што се тиче онога НА, сад испод
-патике сад скинуте
-пар чарапа
-неке кесе
-физичко + блок за ликовно
-панталоне
-кутије од цедеова
-атлас

ма оооопуштено, још да додам, ево има и моја кравица чоколадно млеко велико (е стварно сам свиња) и велика илустрована енциклопедија о живитињама

Poslednja izmena:
ajoj.. na sredini stola mi je lap top,sa desne strane su cd-ovi,kablovi,usb,prazni omataci od cd-ova itd..iznad ima jedna polica na kojoj stoje parfemi, dezodoransi, lakovi za nokte, naocare, narukvice i tako te gluposti :lol:
a na levoj strani su uglavnom razbacane knjige,olovke,sveske,torbe,novcanici...ma to je katastrofa :lol:

Moj radni sto na poslu. Crna iverica.

Prilicno je mali, a to mi stvara problem. Monitor, tri plasticne fioke sa leve i dve sa desne strane, telefon, drzac olovaka, drzac virmana, sundjer za postanske marke, heftalica. Desno , na gornjoj plasticnoj fioci ogledalce i pinceta :rumenka: Skroz napred uz monitor ikonica Presvete Bogorodice iz Jerusalima.

ja sma skoro sređivala sobu, tako da izgleda ovako otprilike
radni sto: kutija s olovkama, kalendar, činija sa šećerima, prstenje, labela, mirišljavi štapići, "Istorija crkve"
sto za kompjuter: monitor, tastatura, miš, ogledalce, lak za nokte, usb, šestar (nisam ni znala da ovo imam :lol:), svećnjak, korektor, naočare za sunce i neki nepotrebni papirići.
imam još dva mala stola u sobi, e tu već svačega ima: parfemi, ricinusovo ulje, četkica od maskare, narukvice, šnale, papiri, "Metamorfoze", činija sa metalnim parama, ono za pravljenje balona komada 2, mp4, ram.
:D

ja nemam radni sto.
zapravo na njemu stoje (momentalno): TV, dva adaptera za wireless, produžni sa 7 utikača, 2 sveske, naočare, kosili puder, prazna limenka enerdžisa, prazna čaša, komadić hleba, novine, kablovi, sitnina...

Poslednja izmena:

Back