dive
Legenda
- Poruka
- 61.233
danas mi je divan dan i hvala svima na lepm cestitkama 
inspirisana time, evo jos jedne dubokoumne produhovljene teme od mene
sta je to sto dobijate za svoj divan dan od onih kojima ste dragi/e ili niste dragi/e
mene mama uvek prva obraduje keshom..poucena iskustvom, kaze da tako nikad ne moze da pogresi
dete me uvek obraduje, ali zaista onim sto zna da bih u tom trenutku zelela - poslednji put mi je kupila savrsen svarovski prsten
danas se vracam posle zavrsene jutranje administracije, a tamo SEKA MOJA
donela mi omiljeni orijentalni ljiljan
sad ce stan da mi mirise kao raj
a ex je navukao munje i gormove sebi na ledja jer je precutao kad sam se zahvalila da to cvece nije on kupio!
ostali ce do kraja dana doci na red, al ja imam sada vremena i inspiracije za krstu..
ja sam sebe odvela tamo gde ide svaka postenazena.com i obradovala bliznakinje onim sto sam nasla! moj model
kupila odah komada 5 jer sve kupujem uvek u dupli i triplikatu
ajde sad vi

inspirisana time, evo jos jedne dubokoumne produhovljene teme od mene

sta je to sto dobijate za svoj divan dan od onih kojima ste dragi/e ili niste dragi/e

mene mama uvek prva obraduje keshom..poucena iskustvom, kaze da tako nikad ne moze da pogresi

dete me uvek obraduje, ali zaista onim sto zna da bih u tom trenutku zelela - poslednji put mi je kupila savrsen svarovski prsten
danas se vracam posle zavrsene jutranje administracije, a tamo SEKA MOJA

sad ce stan da mi mirise kao raj

ostali ce do kraja dana doci na red, al ja imam sada vremena i inspiracije za krstu..
ja sam sebe odvela tamo gde ide svaka postenazena.com i obradovala bliznakinje onim sto sam nasla! moj model

kupila odah komada 5 jer sve kupujem uvek u dupli i triplikatu

ajde sad vi

Poslednja izmena: