a od kuma televizor!

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.233
danas mi je divan dan i hvala svima na lepm cestitkama :heart:

inspirisana time, evo jos jedne dubokoumne produhovljene teme od mene :z;:

sta je to sto dobijate za svoj divan dan od onih kojima ste dragi/e ili niste dragi/e :lol:

mene mama uvek prva obraduje keshom..poucena iskustvom, kaze da tako nikad ne moze da pogresi :malav:
dete me uvek obraduje, ali zaista onim sto zna da bih u tom trenutku zelela - poslednji put mi je kupila savrsen svarovski prsten

danas se vracam posle zavrsene jutranje administracije, a tamo SEKA MOJA :heart: donela mi omiljeni orijentalni ljiljan

016.jpg

018.jpg

sad ce stan da mi mirise kao raj :zaljubljena: a ex je navukao munje i gormove sebi na ledja jer je precutao kad sam se zahvalila da to cvece nije on kupio!:vudu:
ostali ce do kraja dana doci na red, al ja imam sada vremena i inspiracije za krstu..
ja sam sebe odvela tamo gde ide svaka postenazena.com i obradovala bliznakinje onim sto sam nasla! moj model :worth:
kupila odah komada 5 jer sve kupujem uvek u dupli i triplikatu :aha:
009.jpg

010.jpg

ajde sad vi :ceka:

Poslednja izmena:
e da i ne volim nikako da dobijem pare(iako mi non stop fale za nesto)
ne volim ni knjige da dobijam,jer ih ionako procitam za dva dana iz biblioteke i menjam za nove
a tek sto ne volim da dobijam cd....:roll:
i tako
nikad mi niko nije poklonio neko putovanje za rodjus,a to bi bas bilo ...onako:worth:

E,cestitam!Ziva bila,velike ti porasle.

brate gde ces vise, dosta je :)
ja se ne bi previše zadržavo na temi teme, ajmo da malo elaboriramo ovaj deo :lol:
a tebe cvece ne zanima :lol:
moze cheek model, svez,nov stigao..
ako ti treba da te uputim gde ima..

e da i ne volim nikako da dobijem pare(iako mi non stop fale za nesto)
ne volim ni knjige da dobijam,jer ih ionako procitam za dva dana iz biblioteke i menjam za nove
a tek sto ne volim da dobijam cd....:roll:
i tako
nikad mi niko nije poklonio neko putovanje za rodjus,a to bi bas bilo ...onako:worth:

kad bude stoti, poklonice ti verovatno put oko sveta..
novim titanikom :lol:

izvini sto ti upropastavam temu,al moram jos ovo da kazem
moji matorci pre par godina me zovu pre podne da dodju gore da mi predaju poklon
ja kazem,pa sto sad,svi su pozvani uvece,pa onda
ne oni hoce samo da dodju da predaju,a uvece svakako dolaze
dok su se oni penjali liftom,ja sam razvila takvu teoriju zavere,kako je poklon neki ekstra,pa kao nece pred drugima...
a oni doneli usisivac,muka im bilo da ga uvece vuku,kad je vec u kolima:dash:
moj izraz je bio vise nego sretan :neutral:

Dobila je dosta pohvala za poprsje ali ce sad ce da izgubi titulu zbog onih bapskih grudnjaka.

e dobro si mi rekao da ne postavljam ja svoje:whistling:
mislim da sam to vec pisala ovde,kad sam bila poslednji put u uscu u lisci,usla sam u radnju i pitala zenu gde vam stoje oni bapski brusevi i zena me je odmah pokazala bas ono sto sam trazila
rekla mi je da jeste bapski model ,al ga najvise kupuju i zato bas nikada nije na snizenju

Back