a nekad nekom ti treci budes...

NatasaNatasa:
Bila sam zaljubljena u svog najboljeg druga ... i sedela sam zajedno sa njim u klupi (u srednjoj školi) ... uuuuuuuuuuuuuuu i bilo mi baš teško. Propratila sam sve njegove veze, lečila ga od svih bolesnih ljubavi .... poveravao mi se, tražio od mene savete. Nikada nisam želela da pokvarim to. Nikada mu nisam rekla. Nisam imala hrabrosti i bojala sam se poraza.
Ne kajem se danas zbog toga.

ti si pravi heroj ljubavi!

volim te...i nemoj mu retji i nemoj se kajati...nemash za shta...ti si pobednik!

NatasaNatasa:
Bila sam zaljubljena u svog najboljeg druga ... i sedela sam zajedno sa njim u klupi (u srednjoj školi) ... uuuuuuuuuuuuuuu i bilo mi baš teško. Propratila sam sve njegove veze, lečila ga od svih bolesnih ljubavi .... poveravao mi se, tražio od mene savete. Nikada nisam želela da pokvarim to. Nikada mu nisam rekla. Nisam imala hrabrosti i bojala sam se poraza.
Ne kajem se danas zbog toga.

Nale ja sam bila sa svojim najboljim drugom, u osnovnoj, po malo i u srednjoj... to se baš voli do neba :wink: A pošto je drug najbolji - naravno da je prešao preko toga, do duše nismo više tako nerazdvojni ali mislim da bi i mimo toga krenuli različitim putevima ... uff kako bi mu postovala sliku sada, da ga vidiš kakav je ali je bedak :lol:

ebo~korisnichko~ime:
ti si pravi heroj ljubavi!

volim te...i nemoj mu retji i nemoj se kajati...nemash za shta...ti si pobednik!

Zašto si osudio moju odluku da mu ne kažem? Ne razumem.
Smatrala sam da ne želim da izgubim najboljeg druga, rizikujući da od ljubavi ništa ni ne započne ili da se završi i pre nego što započne.

U principu, ni jedna odluka nije pogrešna, ako dobro razmisliš o njoj.

g-rock:
loop, ponekad uopste nije lose da patis za nekim
ma meni nisu jasne dewojke, koje bi isfurale takvu pricu......mada da se radi o mojoj najboljoj drugarici, ne bi se mnoooogo bunio:roll:

pa nije bash ni da je dobro patiti za nekim ali to je nesto jace od nas i neizbezno je.
Ni meni nisu jasne devojke, ali ja nikad ne bih sa bilo kojom drugaricom imao bilo kakva sexualna iskustva.
what.gif

Tja.
Trice i kučine.
Ili probaš ili ne. Muda su bogatstvo.
Ja tek posle probanja ne bih žalio ni za čim. Moglo je da bude, fuj. Ili će biti ili neće.
Imam dovoljno drugarica za koje ne osećam ništa više od drugarstva.
Ovaj deo je bio za drugarice koje gotivim, ali nemaju vezu. Za ovo drugo, a to se više odnosi na tebe:
Moj ti je savet, dok je u vezi, nećeš dobiti ništa do kres varijante. Ako je želiš, idi od nje dok ne završi sa ovim što ima, ali budi obavešten. Pojavi se i obori je sa nogu!

tacno da bi otkrivanjem karti razresio neizvesnost no mozda je bolje ne zaletati se i tolerisati takvu situaciju i uporedjivati njene neverbalne pokrete prema svom decku i prema meni, mozda se iz toga moze nesto saznati.
inace, nisam je video nedelju dana, ali nadomesticu joj to, trebalo bi da se konacno vidimo za vikend.

hvala na vasim misljenjima,
random cloud

Back