A na ovo niko ne reaguje?

RTS: Turski tok kroz vinograde, uništeno stotinu imanja bez obaveštenja

Pa ovo je još luđe od Sava male!

Botovi na amfetaminima a plebs na bensedinima... :(

https://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1568665

"Nije Sloba kriv, mi smo govna!"

"Svaka parcela ima vlasnika u katastru, trebalo je pozvati ljude, objasniti situaciju, niko se ne bi suprotstavljao. Maleni jedan Pešićev vinograd da zaustavi državni projekat kakav je gasovod kroz Srbiju, ali prosto je trebalo obavestiti ljude"
"Rezano, prskano, vezano, kultivirano i sve ostalo znajući da će tu da prođe, ali imamo dušu i mi seljaci, da ostavimo jednu voćku da se muči nije bilo lepo"

Šio mi ga Đuro. Tako su i kada se Kolubara proširivala ljudi donosili "porodična stabla", zalivali kao ludi da se ne osuši, samo da bi dobili pare od države.

"Svaka parcela ima vlasnika u katastru, trebalo je pozvati ljude, objasniti situaciju, niko se ne bi suprotstavljao. Maleni jedan Pešićev vinograd da zaustavi državni projekat kakav je gasovod kroz Srbiju, ali prosto je trebalo obavestiti ljude"
"Rezano, prskano, vezano, kultivirano i sve ostalo znajući da će tu da prođe, ali imamo dušu i mi seljaci, da ostavimo jednu voćku da se muči nije bilo lepo"

Šio mi ga Đuro. Tako su i kada se Kolubara proširivala ljudi donosili "porodična stabla", zalivali kao ludi da se ne osuši, samo da bi dobili pare od države.
A inače ne treba da dobiju pare za svoju zemlju, je l?!
A Đuro će ti ga šiti, bez brige.

Овде је неко намирисао велику лову па се сад ради логистика да се извуче што повољнија цена.

За добијање повољније цене је најбитније да власник експроприсаног плаца у јавности испадне што већа жртва.

Back