A koliko si ih imala-o do sad ?

Nisu sve radoznale povodom istih stvari. Kao što rekoh važnije je uvideti da li je neko imao tople odnose koji traju ili ne, jer će ti to mnogo više reći o njemu nego brojke prevrnutih žena po krevetu.

A vazi li to i za zene i jel kod njih to jos vaznije jer su one mnogo osecajnija bica i samo iz ljubavi to rade
I ako nije sta to tek o njima govori jer one nisu lovci?

A vazi li to i za zene i jel kod njih to jos vaznije jer su one mnogo osecajnija bica i samo iz ljubavi to rade
I ako nije sta to tek o njima govori jer one nisu lovci?

Naravno da važi jednako i za žene.

- - - - - - - - - -

Ako je bas do isledjivanja mnogo je sigurnije da ga posadis na stolicu, poskidas naslone i suocis ga sa svojim egoom iz najvece blizine, krila.:)

To i govorim na temi od juče još, ne zanima me kakve su bile druge i koliko je ih bilo, bitno je da se potrudš da ti budeš najbolja. : ))

Pa to bre minone :lol:

- - - - - - - - - -

Ocekivao sam odgovor na to sta tek o njima govori

Isto što i o muškarcima: da nemaju neki kriterijum, mada ne bih da sada ovo postane neko moralisanje, poenta je da broj ne znači ništa u smislu umeća i spretnosti u krevetu.
Neko može da upozna sebe i da nauči da oseti drugu stranu savršeno pre kroz bliske odnose a ne kroz menjanje jebača od danas do sutra. Za žene i ako može da zvuči kao diskriminacija kriterijum je još važniji.

Pitanje je o toplim odnosima

Jednostavno, što su veći kriterijumi jasno je da postoji i želja za emotivnom povezanošću pre nego se dodje do tog kreveta. To nije stvar ni morala već prirodnog stanja za njih pa se takve žene ne osećaju dobro u neobaveznim jebačinama od danas do sutra. I one se razlikuju od onih koje bi ali ne smeju iz raznih razloga, ove prve kada žele uradiće i to ali ono šta je istinska potreba je povezanost i bliskost.
Pričam o nekim ne o svim da me ne prozivaju da sam potparol žena :p

невина сам, ни не питају ме, одмах се то види

Kako se vidi, baš me interesuje ! :eek:

Bila jedna domaća TV serija ( MirJam )
pa se dvoje uzeli,
legli prvu bračnu noć
kad on, čim je video golu primeti da ona nije nevina !
( i tako počinje prvi zaplet priče )

Do dana današnjeg mi je to rebus,
kako je on to zaključio - bez detaljnog ginekološkog pregleda ?!

Aj' da je neka matora glonđa,
koja je usput i rađala ...
Al' mlada ribica ?!

Jednostavno, što su veći kriterijumi jasno je da postoji i želja za emotivnom povezanošću pre nego se dodje do tog kreveta. To nije stvar ni morala već prirodnog stanja za njih pa se takve žene ne osećaju dobro u neobaveznim jebačinama od danas do sutra. I one se razlikuju od onih koje bi ali ne smeju iz raznih razloga, ove prve kada žele uradiće i to ali ono šta je istinska potreba je povezanost i bliskost.
Pričam o nekim ne o svim da me ne prozivaju da sam potparol žena :p

koliko cenis da je procenat tih zena?
i kolko njih znaju da daju tu toplinu koju traze od drugih ako upopste i traze?

Back