Kiyko
Domaćin
- Poruka
- 3.993
Sigurno nece odmah da ti kaze, draga ja sam ppe.der. Mislice da znas i da ti prija njegovo drustvo.![]()
Ma dokle si ti otišao.

Daj spisak pitanja da ih i ja postavljam. Posadim ga na stolicu, vežem i isledjujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno nece odmah da ti kaze, draga ja sam ppe.der. Mislice da znas i da ti prija njegovo drustvo.![]()
Nisu sve radoznale povodom istih stvari. Kao što rekoh važnije je uvideti da li je neko imao tople odnose koji traju ili ne, jer će ti to mnogo više reći o njemu nego brojke prevrnutih žena po krevetu.
A vazi li to i za zene i jel kod njih to jos vaznije jer su one mnogo osecajnija bica i samo iz ljubavi to rade
I ako nije sta to tek o njima govori jer one nisu lovci?
Ma dokle si ti otišao.
Daj spisak pitanja da ih i ja postavljam. Posadim ga na stolicu, vežem i isledjujem![]()
A vazi li to i za zene i jel kod njih to jos vaznije jer su one mnogo osecajnija bica i samo iz ljubavi to rade
I ako nije sta to tek o njima govori jer one nisu lovci?
Ako je bas do isledjivanja mnogo je sigurnije da ga posadis na stolicu, poskidas naslone i suocis ga sa svojim egoom iz najvece blizine, krila.![]()
Znaci ti mislis da je tema neopravdana i da zene nista ne pitaju?
Pitaju i jedni i drugi a ja iznosim stav da je to jedno od glupljih pitanja koje možemo jedni drugima da postavimo.![]()
Neke nemaju šta da kriju u tom smislu pa opet i ne postavljaju takva pitanja. Sad može da se zatvoriIzgleda da se svi slazu sa tim. Osim onih zena koje nemaju sta da kriju, ali one ionako nisu vazne.
Moze da se zatvori teme.
...šta to rade osećajno...?![]()
Naravno da važi jednako i za žene.
- - - - - - - - - -
To i govorim na temi od juče još, ne zanima me kakve su bile druge i koliko je ih bilo, bitno je da se potrudš da ti budeš najbolja. : ))
Pa to bre minone
- - - - - - - - - -
Ocekivao sam odgovor na to sta tek o njima govori
Pitanje je o toplim odnosima
Jednostavno, što su veći kriterijumi jasno je da postoji i želja za emotivnom povezanošću pre nego se dodje do tog kreveta. To nije stvar ni morala već prirodnog stanja pa se takve žene ne osećaju dobro u neobaveznim jebačinama od danas do sutra.
невина сам, ни не питају ме, одмах се то види
Jednostavno, što su veći kriterijumi jasno je da postoji i želja za emotivnom povezanošću pre nego se dodje do tog kreveta. To nije stvar ni morala već prirodnog stanja za njih pa se takve žene ne osećaju dobro u neobaveznim jebačinama od danas do sutra. I one se razlikuju od onih koje bi ali ne smeju iz raznih razloga, ove prve kada žele uradiće i to ali ono šta je istinska potreba je povezanost i bliskost.
Pričam o nekim ne o svim da me ne prozivaju da sam potparol žena![]()