A KO BI DA PROTERA DRUGARSTVO

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1kraljicalakunoc.jpg

Drugovi! Dal uopste vise postoje danas drugovi i drugarstvo!?
Svi su drugovi dok nam ne zatrebaju,a onda uvek isto "zao mi je" "izvini" "sorry" "jooj vrlo rado,al nisam u mogucnosti" itd
.......................................klasika danasnjeg prijateljstva;)

kao sto rece Albert Kami

»Posebno ne vjerujte prijateljima kad traže da budete prema njima iskreni. Oni se samo nadaju da ćete ih podržati u dobru mišljenju što ga imaju o sebi pružajući im dodatnu sigurnost što će je crpsti iz vašega obećanja da ćete biti iskreni. Ako se dakle nađete u takvu položaju, ne oklijevajte: obećajte da ćete govoriti istinu i lažite kako najbolje umijete. Odgovorit ćete njihovoj dubokoj želji i dvostruko ćete im dokazati svoju naklonost.«

Svim slavarima i postovaocima sv. Petke
od srca cestitam danasnji praznik
SRETNA SLAVA

05.SV+PETKA+2.jpg

"Ukrasila si se cestitim zivotom i dobrotom, darovanom ti od Boga, pa si dobila i dar iscelenja bolnih i nesrecnih. Zato te velicamo prepodobna Mati, i postujemo casnu tvoju uspomenu, jer se molis za nas Hristu Bogu nasem".

Prepodobna Mati Paraskevo, moli Boga za nas. Amin
.​

Poslednja izmena:
Drugovi! Dal uopste vise postoje danas drugovi i drugarstvo!?
Svi su drugovi dok nam ne zatrebaju,a onda uvek isto "zao mi je" "izvini" "sorry" "jooj vrlo rado,al nisam u mogucnosti" itd
.......................................klasika danasnjeg prijateljstva;)

Naravno da postoje ali moras da razaznas koji su pravi a koji su takve osobe... Ja imam predivna dva najbolja druga i 3 bas super prijateljice i njih ne bi mijenjala apsolutno ni za sta... Svi ostali su mi dobri i dobra sam i ja sa njima ali nikad im ne bi mogla povjeriti svoju neku tajnu ili zatraziti pomoc od njih, jednostavno nemam toliko povjerenja u njih ;)

... Svi ostali su mi dobri i dobra sam i ja sa njima ali nikad im ne bi mogla povjeriti svoju neku tajnu ili zatraziti pomoc od njih, jednostavno nemam toliko povjerenja u njih ;)

u pravu si ludice, sve više i više verujem da je tako a verovatno ste se i vi uverili iz ličnog iskustva.I drugarstvo je počelo da se zasniva na interesu. Zato uživajmo u virtuelnom druženju :hvala: :ok:

Za Prijatelje...

Nemoj me zaboraviti niti kada odeš daleko, kada secanja izblede i kosa posedi, seti se mene i moje recenice:
SAMO PRIJATELJ COVEKU NAJVIŠE VREDI! :heart:

Mozda u zivotu krenem drugim putem, mozda tamo nadjem bolji zivot,ljubav,srecu,ali znam da tamo takvog prijatelja imati necu! :heart:

Poslala sam bogu jednu malu zeljicu.... DA MI CUVA NAJBOLJU PRIJATELJICU.....:heart:

Bogastvo je znati nekog kao sto si ti, jer tvoja dusa je velika i mocna, tvoja dobrota rusi svako zlo, zato zivi u svemu, jer ti zasluzujes to!!:heart:

Nemoj nikad plakati ti si prekasno bice,svaka tvoja suza i mene ce taci,svaki tvoj tuzan pogled i mene zaboli jer ja sam prijateljica koja te mnogo voli.:heart:

Naše prijateljstvo nije u trendu! Ono ne prati modu, ne dobija kredite i ne otplacuje se na rate, ali i pored toga je NAJBOLJA investicija u mom životu!!:heart:

Ja sam ti prijateljica kad ti lose krene,kad te svi napuste potrazi mene,svetlo u mraku tvoja sam sjena, verna prijateljica za sva vremena!!!!:heart:

Tesko je voleti nekoga ko nije tvoj... Ttesko je reci "prijatelju" a misliti "najdrazi moj"! :heart:

Ja nisam pauk i ne pletem mrežu, ali znaj da najljepše uspomene za tebe me vežu. U svakom prijatelju trazim srecu ali tebe nikad zaboravit necu!!!:heart:

Plasim se da ti kazem da si mi stalno u glavi, da mi tvoj pogled u mislima haos pravi, da si jos odavno moja ljubav i zelja...
Plasim se jer ne zelim da izgubim nesto tako vredno - TEBE za prijatelja!:heart:

Rekli su mi da je zivot tuga, da nemas pravog druga, da svaka ruza ima trn, da je svaki dan crn,
rekli su mi da su svi ljudi zli, izgleda da nisu znali da postojis ti!:heart:

Kad god tebe i mene nema, drugima smo najveca tema. Zele da nas raskinu hoce da nas ukinu.
:heart:

:heart::heart::heart:
13189.gif
:heart::heart::heart:

Back