A KO BI DA PROTERA DRUGARSTVO

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MAHAFISH-1.gif

Znači spremaš bobani novi raktor, kao i do sada, mašala, uvek se povučeš u ilegalu kada krenu sranja, nazdravlje ti bilo, ko razume, ko ne, živelo drugarstvo između mahamaje i bobane ;);););););););););););););););););););););););););););););););););)[/QUOT

he he he he he he he:hahaha:
Lutko moja lepa, smej se , vidis, ja se nisam smejala kad Te je Stara cura, uz Kiku i Liju
pljuvala po Mini, cak sta vise, javno se ogradih od njenog pisanija
:cool:
Pozdrav svim drugarima, koji me ZAISTA POZNAJU :D
th_thdivalicousweekend.gif

Poslednja izmena:
dobra noć svim drugarima, koji zaista znaju šta je drugarstvo:super:
nisam već dugo zalazila na ovu temu...nekako mi zanimljive društvo
na nekum drugim temama i pdf.....:whistling:opušteno, rasterećeno
i bez zlih misli, a opet se družimo.....:super:

ovo vaše "drugarstvo" to odavno nije ili se samo meni tako čini,
a eto još ne videh da to drugarstvo opstade iako su se neki zaklinjali
u njega.........:sad2:

ko ovde koga voli, ne voli, opanjkava, ogovara....neka svakom bude
na čast i neka se samo dobrim dobro vraća..a ostali neka se zapitaju
kada se pogledaju jutrom u ogledalo....koga ja to vidim...jesam li to
još uvek ja....ili neko drugi.......i jesam li ja još uvek nekom drugar,
ili bi samo to hteo, a više ne umem..........:sad2::sad2:

Ne znam na koga su se neke pojedinosti odnosile ovde
ubacim poneki post,ne poznajem nikoga licno:
Jedino iskustvo odavde i zatvorene romanticne Skadarlije(uz moj blagoslov) ali ti dajem za pravo ,sve sto sam ovde videla me odvraca od bilo kakavih dubljih druzenja i kontakta jer ne zelim sebe da uvucem u slicne situacije koje su se ovde dogadjale pocev od opanjkavanja pa na dalje .....
:bye:

dobra noć svim drugarima, koji zaista znaju šta je drugarstvo:super:
nisam već dugo zalazila na ovu temu...nekako mi zanimljive društvo
na nekum drugim temama i pdf.....:whistling:opušteno, rasterećeno
i bez zlih misli, a opet se družimo.....:super:

ovo vaše "drugarstvo" to odavno nije ili se samo meni tako čini,
a eto još ne videh da to drugarstvo opstade iako su se neki zaklinjali
u njega.........:sad2:

ko ovde koga voli, ne voli, opanjkava, ogovara....neka svakom bude
na čast i neka se samo dobrim dobro vraća.
.a ostali neka se zapitaju
kada se pogledaju jutrom u ogledalo....koga ja to vidim...jesam li to
još uvek ja....ili neko drugi.......i jesam li ja još uvek nekom drugar,
ili bi samo to hteo, a više ne umem..........:sad2::sad2:

:klap::klap::klap:

sve_za_ljubav.jpg

Ne znam na koga su se neke pojedinosti odnosile ovde
ubacim poneki post,ne poznajem nikoga licno:
Jedino iskustvo odavde i zatvorene romanticne Skadarlije(uz moj blagoslov) ali ti dajem za pravo ,sve sto sam ovde videla me odvraca od bilo kakavih dubljih druzenja i kontakta jer ne zelim sebe da uvucem u slicne situacije koje su se ovde dogadjale pocev od opanjkavanja pa na dalje .....
:bye:

Na tebe ne sigurno....čak mislim da nismo ni jedan post razmenile......:heart:

a neki će se već verovatno naći i zamisliti...a trebalo bi jer sama reč DRUGARSTVO
znači puno ako je istiniti i pravo.........a da li je kod nekih baš tako....:???:po onom
što se desavala ne tako davno...ja baš i ne bih rekla..........:sad2:

Na tebe ne sigurno....čak mislim da nismo ni jedan post razmenile......:heart:

a neki će se već verovatno naći i zamisliti...a trebalo bi jer sama reč DRUGARSTVO
znači puno ako je istiniti i pravo.........a da li je kod nekih baš tako....:???:po onom
što se desavala ne tako davno...ja baš i ne bih rekla..........:sad2:

Ne secam se jesmo li razmenili post ali sada jesmo ;)

.neka svakom bude
na čast i neka se samo dobrim dobro vraća.:ok:

:heart::bye:

[Kako obuzdati ljutnju

Nekada davno živela je devojcica koja je imala lošu narav. Njena majka joj je dala kesu punu eksera i kazala joj da svaki puta kad izgubi živce mora zabiti jedan ekser u ogradu.
Prvi dan je morala zabiti cak 37 eksera! Tokom sledecih nekoliko nedelja kako se je ucila kontrolisati, broj eksera zabijenih smanjivao se iz dana u dan.
Shvatila je da joj je lakše obuzdavati ljutnju nego zabijati ekser u tvrdu ogradu.
Napokon, stigao je dan kada devojcica nije izgubila živce ni jedanput! Kazala je to majci i ona joj je savjetovala da svaki takav dan koji prode u miru - izvuce jedan ekser.
Stigao je dan kada je devojcica rekla majci da više nema niti jednog eksera u ogradi! Majka je uzela kcer za ruku i odvela je do ograde, i rekla joj:
"Dobro si ucinila kceri moja...ali pogledaj rupe koje su ostale u ogradi...ograda više nikada nece izgledati isto! Kada kažeš nekome nešto u ljutnji povrediš ga. Kao da zabiješ nož u tu osobu i potom ga izvadiš napolje. Nema veze koliko puta kazes: "Žao mi je"..rana je ipak još uvek tu. Povrediti nekoga recima je ponekad gore nego fizicki. Prijatelji su naše retko bogatstvo i treba ih cuvati. Oni te nasmejavaju kada si tužna, ohrabruju te kada trebaš uspeti nešto u životu, pozajmljuju ti rame za plakanje, uši za slušanje i otvaraju ti srce."

Cuvajte svoje prijatelje i izvinite im se ako ste ikada napravili kakvu rupu u njihovoj ogradi !
!
:bye::heart:

[

Back