"A Kleo se kleo..."

Zašto bi lakše prihvatili da je dramila, plakala i kukala još 6 mjeseci, nego što je okrenula novu stranicu i nastavila dalje? Da li bi nam tada "dokazala" da je stvarno voljela, a na ovaj način je pogazila sve svoje osjećaje? I tko je sad tu veći malograđanin, mi koji smo razočarani jer je postupila suprotno našim očekivanjima, ili ona koja nastavlja živjeti?
Avenija je dobro spomenula, znam nekoliko takvih slučajeva, gdje su ljudi, nakon teških prekida ili čak tragedija, ubrzo našli nove partnere...uglavnom su rekli da bi izludjeli da nešto takvo nisu uradili.

Raskid, plac, nespavanje nocima, kuknjava za njim kao da je neko dere i slicne budalastine kad posle 6 meseci zove i kaze udajem se (za nekog drugog naravno). Wtf?? Sta mislite o takvim ljudima, jesu li to samo udavace/zenici kojima nije vazno s kim nego samo se upariti?
Kad ih prošo šok opasuljili se da ne moraju ponovo sto godina šetati, mslm ionako sve novo počinje od nule, i zgrabili prvu dovoljno dobru priliku. Pametni ljudi, nije život jedan čovek/žena, samo su mogli bez početne drame. Il nisu, kad ne napraviš budalu od sebe teže ti dolazi iz dupeta u glavu.

nasla (budalu) pa zasla (u brak) ,musko je tu samo deo plana ,da se chekira joj jedna stvar u zivotu, naravno nema tu ljubavi vec je emotivno izgorela, i sad radi proracunato...
kukala je zato jer je bila sama i izjalovilo joj se.
ovaj precesti slucaj je moguce izbeci zenidbom nevine.

Raskid, plac, nespavanje nocima, kuknjava za njim kao da je neko dere i slicne budalastine kad posle 6 meseci zove i kaze udajem se (za nekog drugog naravno). Wtf?? Sta mislite o takvim ljudima, jesu li to samo udavace/zenici kojima nije vazno s kim nego samo se upariti?

Ne razumem, jes' da ne spadam u osobe koje se lako hlade i lako zagrevaju, al' mi se cini da tu nema mesta za neku unapred propisanu hronologiju desavanja, kao bilo bi sve normalno da se udala za nekog drugog nakon sest meseci i jedan minut nakon raskida s prethodnim momkom, ili koliko vec... ko je merodavan da odredi taj interval i koliko tacno on treba da iznosi, kako to treba da se odvija da bi javnost bila zadovoljna i da ne bi iznosila primedbe na tudji emotivni zivot... :confused:
Svako je prica za sebe, i deluje onako kako deluje, pa kom obojci kom opanci, nema tu pravila narode, ni rokova, ni obicaja, svako svoju srecu trazi kako zna i ume.

Video sam to vise puta...najcesce posle dugih veza, izgleda da takvi ljudi uplase necega ili svoja osecanja prebace na druge osobe......
cak i vecina takvih brakova uspe, otrpi se sve, kao da su pouceni ranijom vezom spremni da ucine sve samo da se ne desi krah.

Pa vecina upravo jesu takvi,
to su ljudi kojima je drustvo vec isklesalo kolosek, oni zive po principu kako svi tako i ja, sve opsteprihvaceno je njima pravilo i zakon,
a po tom pravilu ljudi treba da se zene udaju, zaposle, osnuju sto pre porodicu, odgajaju decu ... za ostvarenje ovog poznatog zivotnog obrasca vecina ljudi su spremni ruku svoju da seku ako treba ...

Back