"A Kleo se kleo..."

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Raskid, plac, nespavanje nocima, kuknjava za njim kao da je neko dere i slicne budalastine kad posle 6 meseci zove i kaze udajem se (za nekog drugog naravno). Wtf?? Sta mislite o takvim ljudima, jesu li to samo udavace/zenici kojima nije vazno s kim nego samo se upariti?

Raskid, plac, nespavanje nocima, kuknjava za njim kao da je neko dere i slicne budalastine kad posle 6 meseci zove i kaze udajem se (za nekog drugog naravno). Wtf?? Sta mislite o takvim ljudima, jesu li to samo udavace/zenici kojima nije vazno s kim nego samo se upariti?
Smatram to sasvim za normalno...

Mlade osobe, a i malo starije, mnoge neznaju da prate život, odvijanje života, pa ne razumeju da životni put koji im je zacrtan nije do njihove volje, i život ih kroz njihovu spontanost, što je dobro, dovede do osobe koja im je suđena. :lol:

Људи се мењају, и можда су то стварно биле искрене сузе када су раскинули, али је преболела. Мада је мени лично 6 месеци премало за пребољавање али има нас разних.

Људи се мењају, и можда су то стварно биле искрене сузе када су раскинули, али је преболела. Мада је мени лично 6 месеци премало за пребољавање али има нас разних.

ne znam, ali po meni da bi zaista nekoga preboleo, moras biti sam a srljanje u novu vezu a narocito brak je dokaz da ne znas sta radis

ne znam, ali po meni da bi zaista nekoga preboleo, moras biti sam a srljanje u novu vezu a narocito brak je dokaz da ne znas sta radis

Али можеш да преболиш и ако се појави неко други, опет кажем, 6 месеци је мало. Једино ако брзо искаче из везе у везу, онда ово није ништа чудно.

pa aj ako ce pasti poslije diranje sisa preko majice, mislim istrpim to, cak pokazem i empatiju neku :)))))

to se podrazumeva...evo ridam :lol:

- - - - - - - - - -

Али можеш да преболиш и ако се појави неко други, опет кажем, 6 месеци је мало. Једино ако брзо искаче из везе у везу, онда ово није ништа чудно.

ma kakvo skakanje, sa bivsim je bila 8 godina, ali je od pocetka pricala o braku :neutral:

6 meseci mozda nije malo da bi se neko preboleo.Ok,prolazi vreme,osecanja se menjaju,zivot ide dalje...ali je svakako malo da bi se neko preboleo,u medjuvremenu upoznao neko drugi,upoznao do te mere da se vencas sa njim i na kraju da se vencas sa njim.Nego,eto,ima osoba koje jednostavno vole dramu.

Bio je jedan covek iz mog kraja kojem je pre 30 godina umrla zena.Pao je u takvu zalost da je zavrsio u bolnici,svi su mislili da ce umreti...Kad ono,on se ponovo ozeni nepunih mesec dana posle zenine smrti.

Back