gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
.. vi prepoznate da je neko dobar jebbač/jebbačica? el to može onako na osnovu fizičkog izgleda, gestikulacije, boje glasa, stava, stila itd itd? ili nema ništa od toga, nego mora da se isproba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. vi prepoznate da je neko dobar jebbač/jebbačica? el to može onako na osnovu fizičkog izgleda, gestikulacije, boje glasa, stava, stila itd itd? ili nema ništa od toga, nego mora da se isproba...
vidi heroina vrlo je jednostavno, ako ima dobre sise onda je dobra jebačica
ne moz ti da znas dok ne isprobas...al vece su sanse da ako neko ima tu ebozovnost u pogledu dzanju glasu dodiru da ce biti dobar u keksu.....
znaci da razjasnimo opet sta je ebozovno:
kad neko odise pozudom(ne mora da znaci da je najzgodnija riba da je najlespi i nabildovan lik(pomaze al ne znaci)vec da odise seksipilom i ima onaj pogled koji vam drma sistem)
ono sto je msm araon reko da parafraziram:neke ribe gole su blah a na neke bi obucene naskocio(on to je to kulturnije reko)...
prvo ebozovnost zavisi od toga sta vas privlaci tj licnog ukusa..
ebozovnost tj tudja slika koja u vama budi zelju da je "otkinete" zavisi od slike privlacnosti koju ste formirali u podsvesti bla bla...tj sta vas lozi..
da skratim ne mora da znaci da je vrhunska ebacica ako je ebozovna al ima vece sanse za to...
- - - - - - - - - -
ako ima dobre strucne ruke onda je dobra ebacica
- - - - - - - - - -
dobrog ubavnika odlikuje zelja da zadovolji,masta,rad i trud....
ko legne i kaze skoci odma kec iz vladanja i na dodatnu obuku![]()
ebozovnost nema veze sa tim.. ne mislim na to.. jednostavno imaš dobre ljubavnike/ce i loše.. a da li postoji nešto po čemu se oni prepoznaju?
mene može da neko uopšte ne privlači, ali probam jbbg i oduševi me.. ili me neko opasno naloži izgledom ili šta ti ja znam čime, a posle se ispostavi da je nikakav bačje..
ebozovnost nema veze sa tim.. ne mislim na to.. jednostavno imaš dobre ljubavnike/ce i loše.. a da li postoji nešto po čemu se oni prepoznaju?
mene može da neko uopšte ne privlači, ali probam jbbg i oduševi me.. ili me neko opasno naloži izgledom ili šta ti ja znam čime, a posle se ispostavi da je nikakav bačje..
aj sad opet procitaj moju poruku...
jebozovnost znaci zov na ebanje iliti da ta osoba ima extra seks auru iliti prevrzna tj privlacna nam je na seksualan nacin(al to privlacna je kompleksno i ne obuhvata samo sasi...)
nigde u reci ebozovna nemas tvrdnju da doboro ebe...
iliti izraz ebozovna obuhvata ono sto je pojedincu privlacno(a to varira od jednog do dr,nekom je nesto vise nekom manje) ne sadrzi garanciju ispravnosti u krevetu...
a sve ostalo napisah gore....
- - - - - - - - - -
jedini nacin da znas dal je 100% dobar ljubavnik jeste da vidis da li ima nalog na krstariciako ima hvataj sestro i ne pustaj
![]()
ma moze sve se to vidi samo kad se kao takav objekat posmatra nema greske.. vi prepoznate da je neko dobar jebbač/jebbačica? el to može onako na osnovu fizičkog izgleda, gestikulacije, boje glasa, stava, stila itd itd? ili nema ništa od toga, nego mora da se isproba...
Način na koji me posmatra, njeni komentari, stavovi, pokreti, često se ispostave kao dobre naznake ali nekada prevare... vi prepoznate da je neko dobar jebbač/jebbačica? el to može onako na osnovu fizičkog izgleda, gestikulacije, boje glasa, stava, stila itd itd? ili nema ništa od toga, nego mora da se isproba...
Kod tebe sve ebozovno..znaci li to da se dobro khhmm..mm..?ne moz ti da znas dok ne isprobas...al vece su sanse da ako neko ima tu ebozovnost u pogledu dzanju glasu dodiru da ce biti dobar u keksu.....
znaci da razjasnimo opet sta je ebozovno:
kad neko odise pozudom(ne mora da znaci da je najzgodnija riba da je najlespi i nabildovan lik(pomaze al ne znaci)vec da odise seksipilom i ima onaj pogled koji vam drma sistem)
ono sto je msm araon reko da parafraziram:neke ribe gole su blah a na neke bi obucene naskocio(on to je to kulturnije reko)...
prvo ebozovnost zavisi od toga sta vas privlaci tj licnog ukusa..
ebozovnost tj tudja slika koja u vama budi zelju da je "otkinete" zavisi od slike privlacnosti koju ste formirali u podsvesti bla bla...tj sta vas lozi..
da skratim ne mora da znaci da je vrhunska ebacica ako je ebozovna al ima vece sanse za to...
- - - - - - - - - -
ako ima dobre strucne ruke onda je dobra ebacica
- - - - - - - - - -
dobrog ubavnika odlikuje zelja da zadovolji,masta,rad i trud....
ko legne i kaze skoci odma kec iz vladanja i na dodatnu obuku![]()
U nekom smislu si u pravu, ali meni kada je nešto fake, i moraš da platiš za private, nije toliko napaljivo kao devojka koja baš zbog mene radi stvari koje radi i želi me iskreno i to kod nje izaziva emocije, pokrete, poteze koji su meni sexy.Zato im ljudi placaju za PVT jer su prave yebacice - virtuelne![]()
U nekom smislu si u pravu, ali meni kada je nešto fake, i moraš da platiš za private, nije toliko napaljivo kao devojka koja baš zbog mene radi stvari koje radi i želi me iskreno i to kod nje izaziva emocije, pokrete, poteze koji su meni sexy.
Za razliku od neke koja to radi za sve koji upotrebe Visa Electron i puste koji dolar na račun, koristeći uvek iste fore i pokrete, poteze koji se generalno smatraju sexy, znači nastalim neiskreno i neisprovocirano mojom pojavom.
Lepše mi je da mi moja devojka iskreno i sa željom ispuni jednu želju nego neka profesionalka ispuni sve želje.Mozes da joj trazis sve svaki fetis svaku zelju ispunjava kad platis PVTzavisi od tvoje maste a ona zna sve da te isprati
Da je glupo i ne pali niko nebi dolazio kod njih
svaka soba 300 ljudi do 1000
![]()
Bolje je RL ali nju ne mozes imati u RLi onda platis i klatis
One su prave profesionalke
![]()
Način na koji me posmatra, njeni komentari, stavovi, pokreti, često se ispostave kao dobre naznake ali nekada prevare.
Ali realno nije to toliko ni bitno, mislim da u početku to nije važna stvar, obično se ljudi uklapaju sexualno neki početni period i od inicijalnog prosečnog iskustva nekada nakon par meseci može biti fenomenlano iskustvo, i obrnuto.
Postoje recimo devojke za koje nepogrešivo u startu vidim da će mi prijati u krevetu, ali kao što sam rekao nije presudno na duže staze, jer se stvari menjaju, na bolje (u velikoj većini slučajeva) ili na gore (retko).
Lepše mi je da mi moja devojka iskreno i sa željom ispuni jednu želju nego neka profesionalka ispuni sve želje.