a kako deca, vegetarijanski hranjena....?

@ Indigo
pa ko je tu kriv? ne moze doktor da ih veze i obavi analize jel?

Komshinica do mene... moj prozor je tik uz njenu terasu, skoro su se doselili...delovali kao jedna obichna porodica... ona je prilicno mlada, mozda 27 godina.
Doshla je sa starijim sinom, oko 4 godine, i blizancima tek rodjenim, i starijim suprugom.
Bilo je leto...sva vrata i svi prozori otvoreni...
Normalan plach beba, stereo zato shto ih je dvoje, pochela je da umiruje prvo snaznim pljeskanjem ruku... toliko da se deca u trenutku preplashe i krenu da se deru josh jache... medjutim ona to nije shvatala pa je nastavila... onda je pochela mahnitalo da se dere na tu malenu decu...kao psihoticharka najgora...
Par puta smo majka i ja izlazile na terasu i prvo lepim pokushavale da joj objasnimo da promeni stil... kasnije smo joj opet uljudno govorile da ako treba pomoc...tu smo...
na kraju sam joj ja preila socijalnim radnikom na shta je ona na +40 bez klimatizacije zatvarala sve prozore i vrata od terase...

Nisam je chula neko vreme i ponadala se da je reshila probleme i nachin na koji se ophodi prema deci...

Onda sam pre par meseci...kraj leta, pochetak jeseni ali jednog prijatnog dana... spremajuci se za posao chula neki tup zvuk... instiktivno sam pogledala kroz prozor ne bi li videla shta to sada seljaci-nomadi od komshiluka bacaju kroz prozor (nalazim se na 1 spratu) ...pogledala dole i videla dete kako lezi... bebu ne stariju od 12 meseci...
njoj je beba pala sa terase!!!

mali se mrdao, nije bilo krvi (pao je na beton) i plakao... komshija iz prizemlja...vrlo visokog se bacio sa terase da ga podigne...
kasnije sam chula da je beba dobro... koliko dobro jel moze biti u Tirshovoj uopste nisuprijavili sluchaj... podveli ga pod nesrecan i cao...

Back