A kako da Novosadjanke rese problem sa Novosadjanima?

Eh a sta je na limanu glavna fora?

Ono, Liman State?

:D :D :D :D

Ja kad vidim one zgrade na limanu 3 odmah se setim spice iz "Mucki".

A inace su me ribe iz ns napusile, sve devojke su mi do sada bile bar rodjene van ns, pa je stoga normalno da sam nezdovoljan, ah da zaboravio sam:

Imam grbu, visok sam 140cm, 150 kg sala, smrdim na 3 km, impotentan sam, nemam jedno oko, pa je to verovatno razlog to je pravi razlog za to... yebi ga...

Ambicije, ambicije...

Vlajda sam i sam kriv tome, obicno izlazim gde su dobre ribe, i doterane, a normalno je da takve ribe traze kes kolica,...

Zao mi je ali ja jednostavno ne mogu da odem u London, npr. ili slicna mesta (gradiliste)i da "muvam" nekog gabora... I jos pri tome misli "gabor sam ali bas zato nisam laka riba, moraces da se potrudis".

A? Jel tako bude? Jesam u pravu za London?

Neko hoce da kupi dzip?!?
Evo imam ja jednu ML "bozanu" na prodaju, malo je lupnuta inace je limarija k'o curica. Cena...naravno, sitnica, popust za clanove foruma. Idealan "picheci" auto... :lol:
Mercedes%20ML%20430055661.jpg

cao svima, sto se tice novosadjanki one su za mene bile i ostale preterane devojke , kako po lepoti , ponasanju tako i po oblacenju.trenutno se nalazim u americi i recicu vam samo ovo , nemojte da kukate momci jer takve devojke necete naci nigde. to vam govorim iz licnog iskustva jer sam proputovao ceo svet ali nigde nije kao kuci. verujte mi na rec.jedva cekam da se vratim i to u avgustu , tada ce i n.s-u biti ludilo. pozdrav svim novosadjanima :wink: :wink: :wink:

Kazem ti, ma kupio ga neki lik svojoj cerki pa se njoj nije svidela boja i nije ga ni vozila i prodala ga je meni. Ja sam ga takodje malo vozio ali sam uspeo da ga "preoblikujem" jer sam u isto vreme jeo burek, pricao na mobilni,vozio 150 km/h, palio cigaru, mahao gariju kroz prozor dok mi je omiljena sponzorusa sedela u krilu :D Inace, auto je perfektan, da mi ne treba kesh nikad ga ne bi prodao. Inace, veoma je redak model, ima ih samo 2000 u NS :D :D :D

Back