krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Sada to više nema veze, možeš preskočiti i Oktober fest, opet ostaješ ovde, pod reflektorima ... :-)livija:ow..... i c..... pa ja nisam bila na beer fest-u.....![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada to više nema veze, možeš preskočiti i Oktober fest, opet ostaješ ovde, pod reflektorima ... :-)livija:ow..... i c..... pa ja nisam bila na beer fest-u.....![]()
![]()
Žensko koje bi ubilo za cigaru, a trajno ubogaljilo za opušak, po prirodi stvari, mora biti u žiži interesovanja !!!livija:shto sam ja pod reflektorom pored zhive mop??? :shock: nije u redu........ :?
nisam rekla da bih obogaljila..... ali da.... idem na tezhu telesnu za dim....krvolok:Žensko koje bi ubilo za cigaru, a trajno ubogaljilo za opušak, po prirodi stvari, mora biti u žiži interesovanja !!!![]()
Razumem te potpuno !!! Tako je i meni kada se, vrlo privremeno, RAZDRUŽIM sa Džimom Denijelsom ( posle svih ovih godina mi smo na : Džim, barem toliko imam prava da ga zovem ! ) !!! :-)livija:nisam rekla da bih obogaljila..... ali da.... idem na tezhu telesnu za dim....
negooo........jel ti to mene uhodish??? :shock:
ja ipak mislim da ovde ima jachih kandidata.......
uostalom..... to se ne rachuna sasvim...... razumi me.... u delirijumu sam.....
nedostatak katrana, na moju astmu i tahikardiju ne utiche dobro..... to je shok za organizam.......![]()
livija:ja sam bwe fino dete.... izlazim svakog trecjeg vikenda.... peglam po ceo dan i samo uchim, uchim i uchim.......![]()
![]()
evo, pitacju qmu da me metne u novine.....Tuzni_patak:I šije i pegla.
Od kada je to dete u našem gradu, gde se nalazi , što niko ne priča.....
E, pa Livija, laku noć, imala si svojih 5 minuta slave, pazi sada kako ćeš da iskoristiš taj KAPITAL !!! :-)livija:evo, pitacju qmu da me metne u novine.....![]()
![]()