A jel i za ovo Tadic uputio izvinjenje?

bobanjov:
BG1109:
Opičena mene slomila??? Hahaha, ovo ti je dobro. Može ona da.......
Vidiš druže, u pitanju je - taktika. Prvo im se suprotstavljam oštro, sa svim mogućim argumentima...ali ne vredi....nedokazanima ne možeš ništa da dokažeš. Zato promeniš taktiku. Udaraš im zajebanciju, i kroz nju ih kulturno po'ebeš, nateraš ih da priznaju ono što nikad ne bi.

Pogledaj malo moju 'prepisku' sa opičenom i onim nocrijem na ovoj temi.
Opičena je napisala da ima par normalnih hrvata. Znači priznala je da su samo dvoje hrvata normalni a celokupna ostala njihova populacija je nenormalna. Znači ustaša do ustaše (posle pokušava da se vadi a'l đžaba, ne vredi).
Nocri je napisao da hrvata-ustaša ima svuda. Šta reći posle toga
Znači, naterao sam ih kroz zajebanciju da urade nešto a da nisu ni svesni šta. To se zove - kulturan zajeb.Znaš li kako prija kad nateraš hrvate da napišu ovako nešto, da nesvesno priznaju istinu.

Poenta: sa hrvatima (njih u mozak) i hrvaticama (njima pogotovo,a'l na drugo mesto), treba primenjivati samo jedno : uterivati im samo - ''dobro''. Da ih oplemenimo, od njih načinimo dobre ljude, pa makar i kroz zezanje. Vidiš da se primaju može nešto od njih da bude.

Pošto sam dobročinitelj, zbog njih (za njih) sam dao oglas :
uterujem samo - dobro.....alat nosim sa sobom.
Čujemo se kasnije. Pozz.

Znam ja da ti ne misliš tako.

otkacena slavonka:
ovo je tipicno...tupis ti i dalje...bas kao onaj moj u mom intervjuu...treba uvesti kao glavni uslov da netko moze biti presjednik hrvatske ili srbije..prvo polaganje nekog kursa...kak da se najbolje izvinem a da me ne shvate ozbiljno... 8-)
U čemu je fora?
Zar se nije vaš predesnik Mesić javno hvalio kako je svojim delovanjem (vršeći dužnost Predsednika Predsedništva SFRJ i vrhovnog komandanta JNA) uspeo da izazove raspad SFRJ i rat koji je usledio?
Samo pitam, da li mu je danas žao zbog svog ratnohuškačkog delovanja?

hektorius:
Registra:
Kako ne misli? Pa covek lepo sve u detalje objasnio.

Ali najbolje je ono :"Nije da se hvalim ali sam stvarno faca neodoljiva..." ili nesto tako u tom stilu, odvalio sam od smeha :lol: :lol: :lol:

Tako i ja kazem :

E jesam zgodan, SVE mi se zenske svidjaju... :lol: :lol:
Skidam ti kapu. Evo javno priznajem : mnogo si bolji frajer od mene :-D :-D :-D

Torrente BG:
A dobro Tadic je uputio izvinjenje u ime svog naroda a posto on i nije Srbin ne vidim zasto tolika frka oko toga.

Pa valjda zbog toga sto se u moderna vremena ne 'vode narodi', vec se 'vode drzave',mislim da je to cak jasno i onom vrhunskom poznavaocu prava Aleksandru Vucicu... Mada,razumem njegov bol zbog izvinjenja,za coveka kome je zao sto nismo poklali 4 miliona ustasa i 3 miliona balije,cak sam i iznenadjenj njegovom blagom reakcijom.. Cim je on tako blago reagovao,tj. reagovao je samo glupavim izjavamna za Kurir i Pravdu,meni to govori da sa tim izvinjenjem ipak nesto nije bilo u redu...Ipak je trebao da se izvini neko poput Bebe Popovica:)

Ja bih samo da kažem kako nije nikakva drama oko Tadićevog izvinjenja...Baš nikakva. Meni je poznata istorija srpsko-hrvatskih odnosa, nemam dilemu oko naše "ljubavi do poslednjeg dinara", tako da Tadića doživljavam kao čoveka koji je sve učinio da Srbija izgleda civilizovano, a šta je dalje od toga... :roll:

Lopta je u komšijskom dvorištu.

Приликом неке пијанке другова књижевника Југославије око 86 године, напише се Срби и почеше сра.. о јединству народа и народности, те ће ти пијани хрватсски књижевник:
пијани хрватски књижевник:
Ја вас Србе никако да схватим! Ви нама једном руку, ви вама нож у леђа, па други пут, па трећи!
Ајде када једном окренете и др. образ, Хришћански је! Али пет пута и ми вама поново нож у леђа!
То је већ забрињавајућа чињеница, зар сте толико глупи! Када ће те да схватите да ми са вама не желимо да живимо!

Back