A je li strast samo ono sto vi kazete da je strast?

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Ova tema je odbrana debilizma, shunda i prizemnosti. Sta vam toliko smeta kod istih, pa volite da pametujete? A sa druge strane, masu prizemnih strasti obozavate. Orgazam, slatkise, onaj osecaj kada udahnes punim plucima cist vazduh na nekoj planini, sve su to prizemne strasti koje obozavate. Gde je ona fina tanana granica, kada prestajete sa uzivanjem u prizemnim strastima, a pocinjete sa pljuvacinom po istim? Meni je ta granica kada me matori gej vata po autobusu, tada je stvarno preterao.

Ova tema je odbrana debilizma, shunda i prizemnosti. Sta vam toliko smeta kod istih, pa volite da pametujete? A sa druge strane, masu prizemnih strasti obozavate. Orgazam, slatkise, onaj osecaj kada udahnes punim plucima cist vazduh na nekoj planini, sve su to prizemne strasti koje obozavate. Gde je ona fina tanana granica, kada prestajete sa uzivanjem u prizemnim strastima, a pocinjete sa pljuvacinom po istim? Meni je ta granica kada me matori gej vata po autobusu, tada je stvarno preterao.

pa i meni bi bilo da je bas,bas mator...

pa i meni bi bilo da je bas,bas mator...

haha +1

stras je ono šta ja kažem da je stras.
slušam vendi, gledam kink.com klipove i pišem na forumu
znači nemam issue ni sa šundom, prizemnošću ni debilizmom

- - - - - - - - - -

Pa da, da je makar mladji, pa i da mi ne smeta toliko...

e sad još samo da ukačim kojom se linijom voziš
i odštampam ovo

Sad se setih jos jedne 'prizemne' strasti- zdravlje i fizicki zivot. To je najveca od svih prizemnih strasti, mada vecina ljudi pokusava da je proturi kao neku 'pravu vrednost'. Ok, moze da se kaze objektivno sta je shund, a sta umetnicka prava vrednost , ali zasto se onda folirate pa govorite da fizicki zivot nije shund, nego vam trese du.pe gace u strahu da i prevalite tu recenicu preko usta? A kako ono bese, prizemne strasti su nesto sto je lose? :think:

kad je star i malo pametan, a ubedjen da je neodoljiv lik
joj kako mi je to gadno :sad2:

Poslednja izmena:
Ma opusteno, ne kontam je ni ja.

a pipko si po autobusu one s druge strane priznaj :lol:

- - - - - - - - - -

opet me podjebavaš :/
umesto što me zajebavaš bolje da mi pojasniš o čemu se radi jer bi napiso čoveku, doprineo mu uspehu teme time što bi izneo svoje mišljenje

ne podjebavam te ljubilice...nego navodi na neko pipkanje, pa josh istopolno, nisam ti ja expert za te priche...

- - - - - - - - - -

a i zablentavila na zene kad sam videla tvoj post :zper:

svi smo prizemni dok god smo zivi
posle smo podzemni :lol:

elem, ne pljujem po prizemnim strastima, ali imam granice, svoje
kao sto i neko drugi ima svoje
razni ljudi, razne strasti...biram one sa strascu koja se poklapa sa mojom

Back