...verila sam se iznenada januara meseca,sa deckom sa kojim sam bila mozda dva meseca. Naravno moji nisu hteli nikako da prihvate tu vezu, i da naparve pravu veridbu, da se upoznaju sa njegovim roditeljima...Nastali su problemi, ali ja sam mislila da ce ipak sve doci na svoje mesto. Trazila sam od njega da bude strpljiv, tesila i njega i sebe da ce ga prihvatiti...Kako je vreme prolazilo ljudi su poceli da picaju sve vise, da govore ne istinu mojim roditeljima u vezi njega, da bi na kraju izasla prica kako on mene maltretira, bije na sred ulice, i sve same gluposti. E tu su moji roditelji rekli da ne zele da ga vidjaju, ni da cuju za njega. Do tada je on dolazio, pocelo je neko "malecko" zblizavanje i upoznavanje. Od tada je poceo pakao,ja izmedju "dve vatre", nemam mira kuci, nemam mira sa njim, i tako je to trajalo, i trajalo, i naravno sada puklo. Bila sam kod njega, on je naravno pukao i rekao da je zvao njegove da dodju(zivi sam). Onda su oni dosli, shvatili da nesto nije u redu, on je poceo da im prica, pa je njegov otac povisio ton na mene...Ja sam tada shvatila da je konacno kraj.Ustala sam, i otisla,on je izasao zamnom pitao me je da se vratim, ja nisam htela, onda je on rekao da ce oni ici kod moga oca, kako ce oni pokazati oni svima nama...Ja sam dosla kuci, ispricala mami sta se desilo, da ce oni mozda doci na vrata...Ostavila sam mobilni kod njega, jer mi ga je on kupio,ne znam ni sama zasto, a on sada zvao mog brata da pita gde sam ja i da nisam mozda na netu..
To se sve desilo pre sat ipo vremena. Bojim se ne znam sta ce da se desi, i pojma nemam sta da radim,pa bih voela da cujem vase misljenje.
Hvala vam
To se sve desilo pre sat ipo vremena. Bojim se ne znam sta ce da se desi, i pojma nemam sta da radim,pa bih voela da cujem vase misljenje.
Hvala vam