A ja lazem godine ?

Da, ali mislila sam u kontekstu.... kada dodje do mesta "where you meant to be."
Svi stremimo da dodjemo do mesta za koje smatramo da nam pripada.

ma lepo kaže dajv, a i ceca - izgled vara nije važan cilj nego put
kad dodjem na "odredište" možda pola dana mogu da mislm, e to je to
i onda opet enšto novo treba... ;)

- - - - - - - - - -

Нема БМВ.

šta ćše mu, ovi s bemvejima uleću u reke i davu se :sad2:

Da li imate frku od godina , od neostvarenih zelja i snova, propalih planova ....Da li osecate neku nelagodnost , neispunjenost prilikom pogleda na kalendar , ili ste sasvim oke sa tim ?

Mene je ovo pitanje prvi i jedini put zamislilo ono kad se na kraju srednje skole dobijaju tematski pismeni zadaci "planovi za buducnost" "zelim da..." "imam san..." I ja napisem kako bas i ne umem tako da se igram, ali, da ne bih pokvarila ocenu malo cu da lazem u pismenom. :lol:
I tako je ostalo. Planovi uvek vezani za konkretna desavanja, nista oblaci i letenje, nekako me vise vodilo sta ne zelim i od cega da pobegnem na vreme, nego veeeeliki planovi.

Inace nikada mi u planu nije bilo da se udajem, da imam decu (smatrala sam da je sve to prevelika odgovornost i da mozda ja to ne umem), ali sam se ocigledno nasla u "tudjem" planu, pa sta cu nego da saradjujem, sve zbog ljubavi. :zkez:

I tako...nemam frku zbog "minulog rada" prelazim iz faze u fazu manje vise rasterecena, jedino sto planiram je kako da se dokopam viska slobodnog vremena i malo zjapam kako ja hocu. :lol:

Dje me nadje. Bas me u ovom periodu spucalo neko preispitivanje i mogu reci da sam sve karte odigrao pogresno ali svjestan sam da imam bag u glavi i da nisam ni mogao drugacije i opet kad bi sve krenulo od starta vjerovatno bi rezultat bio isti.

u kanalu sam ali bilo je i gorih vremena. trenutno se palim na neko višemesečno putovanje kad ostanem bez posla. Počeo sam da osećam strah od smrti - to će se samo pogoršavati sa godinama. inače sam u qurcu sa svojim životom.

Poslednja izmena:

Back