A ja lazem godine ?

Da li imate frku od godina , od neostvarenih zelja i snova, propalih planova ....Da li osecate neku nelagodnost , neispunjenost prilikom pogleda na kalendar , ili ste sasvim oke sa tim ?

Imala sam sa 34-35...sada ne.
To sam sto sam, sta je bilo bilo je nema tu popravke.
Ne valja se osvrtati previse, a ni razmisljati unapred.
Tako zaboravimo da zivimo u sadasnjosti...a onda ne zivimo uopste.

Da li imate frku od godina , od neostvarenih zelja i snova, propalih planova ....Da li osecate neku nelagodnost , neispunjenost prilikom pogleda na kalendar , ili ste sasvim oke sa tim ?
Starim sa zadovoljstvom i puna sam optimizma da cu uspeti da ostvarim neke stvari koje u mladosti nisam, a mnogo toga nisam. Za mene to nije put nizbrdo.

Mozda neko ko je u svojoj maldosti dostigao maksimum svega sto ceni ima taj strah...

Starim sa zadovoljstvom i puna sam optimizma da cu uspeti da ostvarim neke stvari koje u mladosti nisam. Za mene to nije put nizbrdo.

Mozda neko ko je u svojoj maldosti dostigao maksimum svega sto ceni ima taj strah...

zanimljivo razmisljanje :)

- - - - - - - - - -

crtanje ciljeva je upravo nesigurnost i neostvarenost,tipa svako zacrta fax a nema blage veze ni sta ce s njim niti o bilo cemu drugom da moze raditi

Pa fax i nije neki cilj , ne znam ...To moze svako manje vise.

nisam ok sa time, vec sam pricala sto puta da uzasno zalim za svojim tridesetim i da ich ne volim sto imam 4 banke plus kusur
al ne krijem godine, je rne vidim cemu to, kao da se to ne vidi

salim se bre, salim :zag:
sve dok me noge ne izdaju, granica za planove nema :)
jesi mi video dzukelicu :heart:
skotic-1.jpg

salim se bre, salim :zag:
sve dok me noge ne izdaju, granica za planove nema :)
jesi mi video dzukelicu :heart:
skotic-1.jpg

:heart::heart::heart:
:zag:
Pas je car :))

Tako je :) Sad ona scena gde lik dize mac i vice glasno Spartaaaaaaaa :lol:

- - - - - - - - - -

pa zadovoljni smo, kako nismo zadovoljni :)
em zadovoljni mi, em malo pogurao guru :heart: nasem zadovoljstvu kraja nema
sve sto sam zelela, to sam imala..sve sto jos zelim, imacu :)

Tako je :super:
Volim to da cujem ::))

Back