gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
Da li imate frku od godina , od neostvarenih zelja i snova, propalih planova ....Da li osecate neku nelagodnost , neispunjenost prilikom pogleda na kalendar , ili ste sasvim oke sa tim ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta samo godine lazi sve i za kes kolica kitu nekretnine bizznisse slepere spedicije jahte vile kosarkaske klubove
Da li imate frku od godina , od neostvarenih zelja i snova, propalih planova ....Da li osecate neku nelagodnost , neispunjenost prilikom pogleda na kalendar , ili ste sasvim oke sa tim ?
Muškarac nema razlog da laže godine... bar ja do sad nisam nikad...
Starim sa zadovoljstvom i puna sam optimizma da cu uspeti da ostvarim neke stvari koje u mladosti nisam, a mnogo toga nisam. Za mene to nije put nizbrdo.Da li imate frku od godina , od neostvarenih zelja i snova, propalih planova ....Da li osecate neku nelagodnost , neispunjenost prilikom pogleda na kalendar , ili ste sasvim oke sa tim ?
crtanje ciljeva je upravo nesigurnost i neostvarenost,tipa svako zacrta fax a nema blage veze ni sta ce s njim niti o bilo cemu drugom da moze raditiNije bas tako , al' dobro ....Ima ih dosta koji su uspeli da ostvare ciljeve .
Mada daleko vise je onih koji nisu .
Starim sa zadovoljstvom i puna sam optimizma da cu uspeti da ostvarim neke stvari koje u mladosti nisam. Za mene to nije put nizbrdo.
Mozda neko ko je u svojoj maldosti dostigao maksimum svega sto ceni ima taj strah...
crtanje ciljeva je upravo nesigurnost i neostvarenost,tipa svako zacrta fax a nema blage veze ni sta ce s njim niti o bilo cemu drugom da moze raditi
pa realno svako moze sve al ga na kraju navatas da ne zna da oljusti jabuku, kapiras da je velicina u malim koracimazanimljivo razmisljanje
- - - - - - - - - -
Pa fax i nije neki cilj , ne znam ...To moze svako manje vise.
pa realno svako moze sve al ga na kraju navatas da ne zna da oljusti jabuku, kapiras da je velicina u malim koracima
noces da se vredjamo od ranog jutra![]()
sto bre
Pa i meni su neke stvari najverovatnije izmakle , iako sam jos mlad)
Poenta je da li ste generalno zadovoljni postignutim u zivotu![]()
salim se bre, salim
sve dok me noge ne izdaju, granica za planove nema
jesi mi video dzukelicu
![]()
pa zadovoljni smo, kako nismo zadovoljni
em zadovoljni mi, em malo pogurao gurunasem zadovoljstvu kraja nema
sve sto sam zelela, to sam imala..sve sto jos zelim, imacu![]()
Pas je car)
Tako jeSad ona scena gde lik dize mac i vice glasno Spartaaaaaaaa
![]()