E ena91 Početnik Poruka 12 07.03.2008. u 15:14 - A istorija??? #1 Moze li neko da mi kaze nesto o tom faksu?
dejina811 Aktivan član Poruka 1.533 28.04.2008. u 17:51 - A istorija??? #2 nemoj da upisujes... nije tesko zavrsiti, ali je uzasno tesko naci posao!!
B BernardBlack Domaćin Poruka 4.139 28.04.2008. u 17:54 - A istorija??? #3 Pa ako voli shto da ne upishe.Ovako bi upisala neki drugi mucila bi se i uvek bi se pitala shta bi bilo da je upisala neki drugi. A i uvek moze da radi kao profesor!
Pa ako voli shto da ne upishe.Ovako bi upisala neki drugi mucila bi se i uvek bi se pitala shta bi bilo da je upisala neki drugi. A i uvek moze da radi kao profesor!
dejina811 Aktivan član Poruka 1.533 30.04.2008. u 15:18 - A istorija??? #4 BernardBlack: Pa ako voli shto da ne upishe.Ovako bi upisala neki drugi mucila bi se i uvek bi se pitala shta bi bilo da je upisala neki drugi. A i uvek moze da radi kao profesor! Kliknite za proširenje... e vidis upravo za taj posao mora da se oteli da ga dobije... jer sam na to i mislio!!! ja sam prof. istorije pa mi je trebalo dve god. da nadjem posao!!
BernardBlack: Pa ako voli shto da ne upishe.Ovako bi upisala neki drugi mucila bi se i uvek bi se pitala shta bi bilo da je upisala neki drugi. A i uvek moze da radi kao profesor! Kliknite za proširenje... e vidis upravo za taj posao mora da se oteli da ga dobije... jer sam na to i mislio!!! ja sam prof. istorije pa mi je trebalo dve god. da nadjem posao!!