D
DisMisaL
Gost
Otkad je Betty postala glavna riba na Krsti?
Šta sam to noćas propustio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da joj pališ cigare, prazniš pepeljare, sipaš piće i ebeš se (a i nju) ko štukan. Ukratko.djuka007:Sta je to sto muskarca cini savremenim...
Zenu ocigleno to sto pusi, pije i ebe se ko stuka...
A posto se mi trudimo da uvek budemo iznad njih prosto mi nije jasno sta to treba da radimo???
djuka007:Zivot je zaista pun ironija...
Tesko da covek pogodi kada biti fin a kada ne...
Navescu vam nekoliko primera...
Nekada davno (kada jos uvek bejah maleni decacic :wink, zapita me cura imam li cigaretu...
Ljubazno joj ponudih...
Zamoli ona takodje i za upaljac...
Ok, jedno bez drugog ne ide...
A onda me cura "zamoli" da joj se zahvalim...
Zasto bre!!!
Pa jel sam ti dao cigaru, dao sam ti upaljac, sad jos treba i hvala da ti kazem...
"Da, dragi moj" rece ona "tako je po Bon-Ton-u"
Od tada uvek devojkama govorim "Hvala" kada mi "dozvole" da im zapalim cigaretu :wink:
Takodje nekada davno, zaleh da pokazem svoju kulturu i ustadoh jednoj starijoj dami u autobusu...
"Na, sta ti ja licim" prosikta ona "pa nemam ja bas toliko godina"...
Od tada pravo da vam kazem i ne sedim vise u autobusu :wink:
DisMisaL:Betty - Model Krstarice za Avgust 2005.
Kako bi glasio ženski rod od mornar? Mornarka meseca ili mornarica?
DisMisaL:Otkad je Betty postala glavna riba na Krsti?
Pusti Patka priča priče, baš me začudi komentarom. ? priča o tome da si uredan i gentlmen. Budi muško koje je čisto ima manire i žena se pored njega oseća sigurnim. Poželjno je da imaš smisla za humor i romantiku i da umeš da pokažeš muški svoje emocije. Ovo se uvek cenilo od vajkada ili ti oduvek i uvek je bilo ne dovoljno, nego san za žene. NEMOJ NIKADA BITI SAVREMEN, jer ako budeš imao sina, bićeš mu samo uvod u predpederstvo, a verujem da to i baš nije neka tvoja iskrena želja. Šta znači biti savremen? To je glupost koje se pod hitno treba otarasiti jer ne znači ništa. Samo ti budi ono navedeno i one naj veće feministkinje će se lepiti za tebe. :wink:Tuzni_patak:Ne da nisi savremen nego nisi ni starovremen.