A gde su nestali oni fini a nepoznati muškarci?

Žašto ne treba?:eek::eek::eek:
Ja cenim sve lepe muške manire i nikad ne bih bila nadrkana na nekog zato što mi je otvorio vrata, pridržao kaput i sl. Čak šta-više, uvek se kulturno, uz osmeh zahvalim... jer oni nisu dužni to da rade, već nama čine ustupak...

Moj glas ide finim i kulturnim momcima... uvek...:D

Potpuno se slažem, kulturni i fini na prvom mestu.. :lol:

Izvini što primećujem, boldovano je pleonazam... :kiss:

Žašto ne treba?:eek::eek::eek:
Ja cenim sve lepe muške manire i nikad ne bih bila nadrkana na nekog zato što mi je otvorio vrata, pridržao kaput i sl. Čak šta-više, uvek se kulturno, uz osmeh zahvalim... jer oni nisu dužni to da rade, već nama čine ustupak...

Moj glas ide finim i kulturnim momcima... uvek...:D

Pa iz razloga sto ce vecina danasnjih devojaka to "drzanje na dlanu" da zloupotrebi. Posto govorimo o nepoznatim osobama, uvek sam se ponasao uctivo prema svim devojkama bilo da su lepe ili ne.
Lepo je znati da vas ima jos takvih....

Ali znas koje je moje misljenje,svaka devojka naravno voli da se prema njoj lepo ophode,ali mislim da one ne znaju da se ponasaju u takvoj situaciji jer su navikle na suprotno.

Poz za tebe maricicak! ;)

sto se bar ti ne pokazes,

Ne mogu se pokazati draga moja, zato sto ovo nije tema slike forumasha ,
nego gde su nestali oni fini muskarci -pa tamo gde i fine zene...

sto se bar ti ne pokazes,kad su ostale zene vec losih manira i neukusnog oblacenja?

Niko nije rekao da su losih manira i neukusnog oblacenja , vec je receno da se uporedi zena iz tog doba sa zenom danasnjice...Razlika je velika...
kalis:
Uporedi žene sa početka i sredine prošlog veka,
i ove danas u 21.veku,stav,manire,oblačenje...

:hahaha: kakav sliht
:dash::dash::dash:
sto se bar ti ne pokazes,kad su ostale zene vec losih manira i neukusnog oblacenja?
ah da previdela sam da ti nisi takva,post nize si to podvukla:mrgreen:

U kom delu svog posta ti dajes odgovor na postavljenu temu?
I kome bih se slihtala na pdf-u koji je za zene?

U svakom slucaju , draga moja, hvala Vam na tako divnom raspolozenju koje je kod vas izazvala moja poruka, volim kad obradujem nekoga...Prijatan dan...

Poslednja izmena:
Što su otvarali fine teme, što su žene puštali ispred njih u redu ili da izađu prve ili tako nešto, ljubazno, fino uz sitan ali pravi - smešak... Opušteno, kao da je sasvim normalno da je tako... neki odnos prema tebi više kao da si dama i kao da je sasvim normalno da su oni takvi, fino vaspitani, raspoloženi, gotivni... nepoznati muškarci... koje smo usput sretali... koji bi dohvatili olovku koja ti je ispala recimo? :(

Dugo, dugo nisam srela tako nekog muškarca... ako i jesam onda je to bilo više vulgarno ponašanje nego fino, uzdržano, ljubazno... više je bio ljakse nego džek...

A vi? :heart:

Puno, puno mi nedostajes, Bekice... ;)

Back