a gde smo mi?

gost 287488

Aktivan član
Poruka
1.203
sta mislite,da li bi i za nas muskarce trebalo da izmisle neki praznik npr.kao sto zene slave 8 mart?sve njima nesto moramo da ucinimo,ovamo nas gaze,driblaju,cinimo im mnogo toga i opet im ne valjamo :zimag:respect to all women:zpozdrav:

Muškarce treba uškropiti čim napune 15 godina, jedino ako je neki potencijal sačuvat ga do 18 i tad mu uzeti malo semenog materijala čisto da se nađe za produžetak vrste. To bi bio praznik za čovečanstvo, puste želje moje.

Muškarce treba uškropiti čim napune 15 godina, jedino ako je neki potencijal sačuvat ga do 18 i tad mu uzeti malo semenog materijala čisto da se nađe za produžetak vrste. To bi bio praznik za čovečanstvo, puste želje moje.

a ko će procenjuje ko je koki potencijal...? :/
...misim šta ako ta komisija proceni da ti nisi neki potencijal...il štaznam...recimo ja...?

i da...šta misliš...dal bi žene odlučile da štroje tebe, kad bi pročitale uvodni post...? :per:
Ma nek me uštroje, nemam problem sa tim, vidim i sam da nisam za bolje, što se toga tiče.
Al da mi je samo da vidim posle sve kučke koji nemaju pred kime da mašu repom i sve kretene koji moraju da nađu drugi smisao sem da ga metnu. Samo to tražim. Pa da posle čujem na šta će da se žale, a ne na tamo neke imaginarne pripadnike suprotnog pola koje nikad nismo sreli i koji su nam zbog toga krivi za šta god. Mislim, šta je ovo? Neko oće praznik muškaraca. Pa cenzurisano ti tog muškarca (a i ženu) kome treba neko da dodeljuje praznik sdamo za njega. Praznici su tu da se svi radujemo i podelimo to sa nama dragim osobama, makar to bile i žene.

Ne treba muškarcima praznik. To bi bio dan "kulambara", pravile bi se tirade i parade i ostale morbidne manifestacije. Muškarci su muškarci, ne treba nam ništa dan slavljenja muškosti, to je za slabije i nježnije.

Psiholog Borislav P. Stevanovic je svojevremeno utvrdio (Razvice decje inteligencije i beogradska revizija Bine-Simonove skale, 1934) da su djevojcice u pogledu inteligencije superiornije od djecaka, u uzrastu od 5. do 12. godine. S ovom konstatacijom se slozio i Radisav Nickovic ("Prema stanju dosadasnjih istrazivanja, moze se ocekivati: (a) da devojcice pokazuju laku superiornost nad decacima do adolescencije", Polne razlike i uspeh ucenika u nekim intelektualnim delatnostima, Zbornik Instituta za pedagoske nauke, I, 1967, str. 171). Ovdje se definitivno treba skoncentrisati.

Poslednja izmena:
U kojoj saksiji rastete vi shto kukate ''zene ovo,zene ono'' ko neke plachipichke?Izgleda da ste nastali od nekog GMO semena i ima vas sve vishe.Ako ti se ne svidjaju zene,jednostavno ih zaobidji i budi *****.

Back