A gde je DS na protestu?

Voja je juce isao da se posavetuje sa bivsim predsednikom ipak je on bio iskusniji u pravljenju ovakvih sranja.
corax.gif

Bivsi predsednik nije organizovao 5.oktobar, ali jeste kriv sto je dozvolio da se desi zato danas i ima ovakvog sljama sto pali i razbija. Deca 5.oktobra. :mad:

Predsednika je narod birao da radi svoj posao! Uostalom narod je došao zbog Kosova a ne zbog Tadića! Ili grešim...

Да, али зар не мислиш да је тај исти председник требао да буде на митингу испред тог истог народа који га је изабрао..... Да каже и он нешто..... И сама знаш шта председник значи, у симболичном смислу, за једну државу...... А шта ради у Румунији, тражи Дракулин гроб, заказује депилацију, уручује признања..... Шта?..... Уосталом, Румунија је рекла своје, и то је то.... Могао је неки други пут да оде, могао је да се врати, могао је....... Али није....... Његова ствар.......:x

On je obecao i zakleo se da ce biti predsednik SVIH GRADJANA!

Na mitingu je bilo toliko gradjana, kao nikad do sada! Gde je bio gospodin predsednik tada, sta je to bilo toliko vaznije nego da bude sa svojim gradjanima?!

Ja ne znam da li vi ne zelite ioli prosto ne shvatate poentu?!

I da su bili na mitingu krili su se u misije rupe da ne bi bili vidjeni. Valjda su im Solana i Bus to nalozili! Ali niko nije bio zvanicno uz svoj narod! Niko jedino iz DS LDP-a, SPS-a i td ali svi oni zajedno nemaju 30-ak % kao DS niti imaju tako odgovorne funkcije!

I ja ne znam sta vama Srbi u rasejanju smetaju!? Da li je to ljubomora ili prosto adut koji obicno pali!?

Ne mislim da sam veca Srpkinja nego vi, ne mislim da iko ima prava da se smatra ili uzme tapiju kao veci Srbin od bilo koga, ali ne mislim narocito da treba vama da pravdam moje srpstvo jer geografski nisamu Srbiji. Niti mislim da su Srbi u Srbiji icim vise zasluzili "Srpstvo" od mene.

Na protiv mislim da su Srbi trenutno na Kosovu mnogo cvrsci i istrajninji u Srpstvu nego prosecni Beogradjanin!

Zapamtite Beograd je u Srbiji nikako nije Srbija u Beogradu!

Back